Megtaláltuk a 6 legkényelmesebb platformos szandált, amit idén nyáron viselhetsz

Megtaláltuk a 6 legkényelmesebb platformos szandált, amit idén nyáron viselhetsz

Címlap / Stílus / Divat / Megtaláltuk a 6 legkényelmesebb platformos szandált, amit idén nyáron viselhetsz

Mindenkinek volt már olyan tökéletes nyári napja, amit egy kevésbé tökéletes nyári szandál tett tönkre. Ott vagy, élvezed a gyönyörű napsütést, vásárolsz, piknikezel vagy a strandon vagy, és hirtelen rájössz, hogy egy hólyagos területre léptél. Szerencsére nincs szükség arra, hogy ezzel a fájdalommal együtt kelljen élned ha szandált szeretnél húzni, hiszen rengeteg stílusos és lábbarát pár közül választhatsz. Íme hát az a 6 legkényelmesebb platformos szandál, amit idén nyáron érdemes beszerezned.

Dr. Lynn LeBlanc lábszakorvos értékes tanácsokat ad a szandálvásárlásodhoz. „Mindig olyat ajánlok, amely rendelkezik valamilyen középtalpi támogatással, mivel ezek stabilabbak és csökkentik a sérülések, mint a bokaficam vagy a talpi bőnye gyulladás kockázatát” – mondja. „A párnázás is fontos az ütődés elnyelése érdekében.” Be kell vallani, hogy egy platform szandál problémákat is okozhat. „Bár jól néznek ki, okozhatnak némi problémát, mivel gyakrak merevek, több súlyt helyeznek a lábfej elülső részére és az ujjakra. Azt ajánlom, hogy válassz olyat, ami nem túl merev és alacsonyabb talpú, amely lehetővé teszi a természetes, kényelmes járást.”

Próbáld meg nem ugyanazokat a cipőket vagy szandálokat viselni minden nap, keverd a magasságokat és a támogatást, hogy az izmok kiegyensúlyozottak maradjanak.” – Ez bizonyíték arra, hogy szükségünk van egy bőséges és egészséges választékra. Következzenek a legjobb szandálok, amelyeket a szakemberek szerint is nyugodt szívvel megvásárolhatsz.

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!