A legjobb szemöldökszépítő eszközök, lelőhelyekkel

A legjobb szemöldökszépítő eszközök, lelőhelyekkel

Címlap / Stílus / Arc / A legjobb szemöldökszépítő eszközök, lelőhelyekkel

Formázás

Az igazán szép szemöldök a megfelelő formával kezdődik. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy alkalmanként szemöldökcsipeszt használj. Ha szépen, neked tetsző ívben sikerül eltávolítanod a nem kívánt szálakat, akkor máris könnyebb lesz a szemöldököd további szépítése. 

A Douglas Tweezer szemöldökcsipeszét 2.990 forint/db áron szerezheted be, amiért cserébe egy rozsdamentes acélból készült, csúszásmentes felületű terméket kapsz, amivel még az apró szőrszálak elérése sem jelenthet gondot.

Jó választás lehet az Artdeco Perfect szemöldökcsipesze is, aminek nemcsak a neve ígér tökéletes hatást. Ápolt, szépen és gyorsan formázott lehet a szemöldököd a segítségével, a csúszásmentes felület és az apró szőrszálak elérése pedig ennek a csipesznek az esetében sem jelenthet gondot. Most akciósan, 2.490 forint/db áron szerezheted be.

Ha már szemöldökcsipesz, akkor szót kell ejtenem a Rossmanban fellelhető For Your Beauty szemöldökcsipeszről is, ami évek óta hűséges társam, és még soha nem okozott csalódást. Könnyen kezelhető, és ami a másik két csipesszel szemben abszolút mellette szól, az, hogy mindössze 469 forint/db áron a tiéd lehet.

Ha festeni szeretnéd a szemöldöködet, mondjuk púderrel, akkor a kiemeléshez szükséged lehet egy megbízható ecsetre. Ebben kitűnő segítséged lehet Lash Brow kettős funkciójú szemöldökecsete, ami biztosan nem fog kárba vészni, hiszen ha szeretnéd, ajakfestéshez is használhatod, most 1.985 forint/db áron.

Szintén érdemes beszerezned a Pupa Milanojelenleg 2.816 forint/db áron kapható szemöldökecsetét, amit a szemöldök festése mellett annak megrajzolásához, de szemtushoz vagy szemhéjfestéshez is használhatsz. Az ecset ferde és vékony vágású, így könnyen bánhatsz vele.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást