Ezek a legjobb szemöldökszépítő eszközök, lelőhelyekkel

Ezek a legjobb szemöldökszépítő eszközök, lelőhelyekkel

Címlap / Stílus / Arc / Ezek a legjobb szemöldökszépítő eszközök, lelőhelyekkel

Formázás

Az igazán szép szemöldök a megfelelő formával kezdődik. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy alkalmanként szemöldökcsipeszt használj. Ha szépen, neked tetsző ívben sikerül eltávolítanod a nem kívánt szálakat, akkor máris könnyebb lesz a szemöldököd további szépítése. 

1. Douglas, 2. lovebrands.hu, 3. Rossmann, 4. Makeup.hu, 5. Pupa

A Douglas Tweezer szemöldökcsipeszét 2.990 forint/db áron szerezheted be, amiért cserébe egy rozsdamentes acélból készült, csúszásmentes felületű terméket kapsz, amivel még az apró szőrszálak elérése sem jelenthet gondot.

Jó választás lehet az Artdeco Perfect szemöldökcsipesze is, aminek nemcsak a neve ígér tökéletes hatást. Ápolt, szépen és gyorsan formázott lehet a szemöldököd a segítségével, a csúszásmentes felület és az apró szőrszálak elérése pedig ennek a csipesznek az esetében sem jelenthet gondot. Most akciósan, 2.490 forint/db áron szerezheted be.

Ha már szemöldökcsipesz, akkor szót kell ejtenem a Rossmanban fellelhető For Your Beauty szemöldökcsipeszről is, ami évek óta hűséges társam, és még soha nem okozott csalódást. Könnyen kezelhető, és ami a másik két csipesszel szemben abszolút mellette szól, az, hogy mindössze 469 forint/db áron a tiéd lehet.

Ha festeni szeretnéd a szemöldöködet, mondjuk púderrel, akkor a kiemeléshez szükséged lehet egy megbízható ecsetre. Ebben kitűnő segítséged lehet Lash Brow kettős funkciójú szemöldökecsete, ami biztosan nem fog kárba vészni, hiszen ha szeretnéd, ajakfestéshez is használhatod, most 1.985 forint/db áron.

Szintén érdemes beszerezned a Pupa Milanojelenleg 2.816 forint/db áron kapható szemöldökecsetét, amit a szemöldök festése mellett annak megrajzolásához, de szemtushoz vagy szemhéjfestéshez is használhatsz. Az ecset ferde és vékony vágású, így könnyen bánhatsz vele.

Szemöldökceruza

A szemöldökceruzával még jobban kiemelheted a szemöldöködet, ehhez pedig remek választás a Gabriella Salvete szemöldökceruzája, ami klasszikus vonalat követi,és sok különböző, például barna és szürke árnyalatokban is fellelheted, mindössze 925 forint/db áron.

1. Parfimo.hu, 2. Douglas, 3. Catrice, 4. Revolution, 5. Fenty Beauty

Az Artdeco 2.200 forint/db áron kapható szemöldökceruzái is a klasszikus vonalat képviselik, félkemény, precíz hegyekkel. Különböző natúr színekben kapható, a hatása pedig egész napon át tart, így nem kell azon aggódnod, hogy napközben mikor lesz időd megigazítani az esetlegesen elkenődő részeket.

A Catrice három árnyalatban, 829 forint/db áron kapható szemöldökceruzája beépített porszerű textúrájának és keféjének segítségével szintén könnyen formálhatod a szemöldöködet, az eredmény pedig garantáltan szép és természetes lesz.

A Revolution szemöldökceruzája szintén kefével kiegészített, többféle színben kapható, és könnyen szép és ápolt szemöldököt varázsolhatsz vele magadnak, az ára pedig most csak 1.005 forint/db.

Gondoltad volna, hogy szemöldökceruzából már automata változatot is találhatsz? Például Rihanna márkája, a Fenty Beauty is forgalmaz ilyet, méghozzá azon feltevés nyomán, hogy a világhírű énekesnő szerint a mindennapi spirál kefék rosszul kenik szét a festéket. 9.200 forint/darab áron már te is meggyőződhetsz róla, hogy a hagyományos vagy ez az automata verzió-e a szimpatikusabb.

Szemöldökfesték

A szemöldököd kiemeléséhez a különböző szemöldökfestékeket is bátran választhatod. A Syoss szemöldökfestékével például pillanatok alatt új ragyogást adhatsz a szemöldöködnek, és 2.299 forint ellenében akár azonnal a tiéd lehet.

1. dm, 2. Pupa, 3. Shopmed.hu, 4. Capelli.hu, 5. Parfimo.hu

Szintén jó választás lehet a Pupa Milano egyik legkedveltebb szemöldökformázója, ami nem is kimondottan festék, hanem zselé, amivel hosszan tartó dús szemöldököt varázsolhatsz magadnak, természetesen többféle színben, 2.214 forint/db áron.

Szemöldökfestékből választhatsz tartósabb változatot is, mondjuk a CC Brow Henna szemöldökfestékét. Különösen jó választás lehet akkor, ha nincs időd minden nap a szemöldökfestésre, ugyanis ez a termék akár 14 napig is eltarthat. Többfajta színben is beszerezheted, most 3.990 forint/db áron.

A RefectoCil szemöldökfesték szintén tartós, akár 6 hétig is megőrzi a színét, ráadásul mindössze 1.800 forint/db áron beszerezheted. Könnyen, biztonságosan és gyorsan használhatod, egyetlen tubus pedig nagyjából 60 festésre elegendő.

Ha pedig minden szemöldökszépítő termék közül csak egyet választanál, akkor legyen az a Max Factor több árnyalatban kapható szemöldökpalettája, ami szemöldökformázót és többféle szemöldökfestéket is tartalmaz, most mindössze 2.620 forintért.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást