A zodiákus füllentői. Ez a 6 leghazudósabb csillagjegy

A zodiákus füllentői. Ez a 6 leghazudósabb csillagjegy

Címlap / Életmód / A zodiákus füllentői. Ez a 6 leghazudósabb csillagjegy

Skorpió

A lista élén a Skorpió áll, hiába hitetlenkedik és tagadja váltig. Pedig ez a jegy felettébb nemes jellemvonásokkal is rendelkezik: bátor, ambiciózus és hűséges, így nehéz elhinni róla, hogy rendszeresen hazudozik, mégis így van. Az ok talán titokzatos természetében és másokra való féltékenységében keresendő.

Nem viseli el a vereséget, így inkább valótlanságokat állít annak érdekben, hogy elérje célját és nem veszi figyelembe, másokra ez milyen hatással van. Az átverés és manipuláció mestere, ezért nem csoda, hogy a végén sokszor már ő maga is elhiszi saját hazugságait.

Ikrek

A dobogó második fokán az igencsak kétszínű Ikrek áll, aki nagyon tehetséges a hazudozásban, mégis rendszerint megússza a felelősségre vonást. Ez egy felettébb kiábrándító jellemvonása, pozitív tulajdonságai azonban szerencsére túlragyogják a negatívakat.

Kettős személyiségének köszönhetően gyakran hajlamos lódítani, de füllentései nem kifejezetten rosszindulatúak és elég felszínesek, nem megy bele a részletekbe. Ez, illetve könnyed, energikus természete az oka annak, hogyha hazugságon érik, környezete többnyire elnézi neki a botlást.

Hazudós csillagjegyek
pixelfit/istockphoto.com

Halak

A bronzérmes a Halak, aki eléggé szabadon kezeli az igazságot. Ugyan művészi, ábrándos és spirituális természet, valahol mélyen mégis ott bujkál benne a kisördög. Ha van valami, amit meg akar szerezni vagy el akar érni, előveszi kedves, ártalmatlannak tűnő énjét és nem riad vissza egy kis trükközéstől, azaz simán hazudik a cél érdekében.

A zodiákus álmodozójaként hajlamos kicsit úgy csavarni a helyzeteket, ahogy neki tetszik és ha tetten érik, akkor védekezésképpen kitalál pár kézenfekvő füllentést. Ő ezt úgy értelmezi, hogy olykor nem szabad engedni, hogy az igazság az ő útjába álljon.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást