5 hihetetlen haláleset, ami valóban megtörtént – Viccnek is rossz

5 hihetetlen haláleset, ami valóban megtörtént – Viccnek is rossz

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 5 hihetetlen haláleset, ami valóban megtörtént – Viccnek is rossz

Van az úgy, hogy valaki rossz időben van rossz helyen, és olykor sajnos egy ilyen fatális véletlen végzetes lehet. Ahogy ezekből az esetekből kiderül, a halál mindenhol les ránk és az élet sokszor brutálisabb dolgokat produkál, mint a legkreatívabb horrorfilmek. Nézzük, mi volt a történelem öt talán legfurcsább halálesete.

1/5. A tanár, aki egy gerely rossz végére került

Az hihetnénk, hogy egy gerely általi halál nem olyan meglepő, elvégre ezt a hajítófegyvert régen gyilkolásra használta az ember. Egy liverpool-i tornatanár viszont nem úgy lelte halálát a gerely által, ahogy azt gondolnánk.

1999-ben egy rutinedzés közben a 41 éves Jon Desborough éppen ment lemérni, milyen messzire dobott tanítványa, mikor megbotlott és olyan szerencsétlenül esett, hogy a gerely vége a szemgödrébe fúródott. Egy hónapig volt kómában, mielőtt meghalt. 

Imagesource/depositphotos.com

2/5. A híres táncos, akit a saját sálja ölt meg

Isadora Duncan kora ünnepelt és talán leghíresebb táncosa volt. Excentrikus, bohém stílusa az egész világot meghódította és az amerikai nő Párizsba költözött, hogy karrierje még jobban kibontakozhasson.

A húszas években jártunk, elkötelezett kommunistaként sokszor viselt hosszú, vörös sálat, hogy kifejezze politikai hovatartozását és hűségét a párthoz és végül ez a sál okozta a vesztét is.

1927-ben éppen Nizzába tartott frissen vásárolt, kétszemélyes cabrio autójával, amiben utasként ült az anyósülésen. A sál lobogott a szélben, majd beakadt a hátsó kerékbe és megfojtotta Isadora Duncant-t, aki a helyszínen meghalt. Életéről 1968-ban film is készült, Vanessa Redgrave főszereplésével. 

3/5. 19 ember halt meg repülés közben egy krokodil miatt

Ez a történet is igazán filmbe illő. Egy repülőgépszerencsétlenség egyetlen túlélőjétől tudjuk, mi történt 2014-ben azon a végzetes napon, amikor 19 ember lelte halálát egy lezuhant gépben. Az út egy rutin repülésnek indult, és valamiért senki nem vette észre, hogy az egyik utas egy élő krokodilt vitt fel a gépre.

A hüllő repülés közben elszabadult és az emberek olyan pánikba estek, hogy szaladgálásukkal úgy kibillentették a repülőt, hogy annak motorjai leálltak és lezuhant. A szerencsétlen baleset huszadik áldozata maga a krokodil volt.

AlexGukBo/depositphotos.com

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást