A rántotta az egyik legegyszerűbben elkészíthető étel, ami olyan sokféleképpen variálható, hogy hamar különlegesebbé teheti a reggeleinket, de persze vacsorára vagy akár ebédre is ideális választás lehet. Azonban közel sem a feltéteken múlik minden, ugyanis eleve rengeteget dobhat az elkészült étele, ha már maga a tojás is ízletes és puha. Ehhez pedig profi séfek trükkjeit is érdemes bevetned, függetlenül attól, hogy te magad kezdő vagy gyakorlott szakács vagy.
3/6 Mozgasd a serpenyőt
Diana Manalang, a manhattani Little Chef, Little Cafe séfje és tulajdonosa azoknak ajánl nagyszerű megoldást, akik minél lágyabban szeretik a rántottát, így ha te is ebbe a táborba tartozol, akkor feltétlenül érdemes kipróbálnod a trükkjét. Ő közepes/alacsony lángon melegíti fel olívaolaj és vaj keverékét, majd ahhoz adja hozzá a tojást, amit aztán folyamatosan keverget úgy, hogy közben folyamatosan közepes lángon van a serpenyő, és nem forró. Ha a tojás könnyen elválik a serpenyő aljától, de közben még pudingos az állaga, már vehetjük is le a tűzről, és fogyaszthatjuk a mennyei lágy rántottát.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!