A házi jégkrémeknek több előnyük is akad: először is pontosan tudod, miből, mennyi került belőlük, hiszen magad állítod össze őket. Másrészről pedig teljesen a saját ízlésedre szabhatod őket, legyen szó a küllemről, a kalóriaigényről, vagy éppen az ízvilágról. Lássuk hát a pofonegyszerű változatokat!
4/5 Túrós finomságok
Ez a jégkrém már jóval táplálóbb a korábbi változatoknál, de csak egészséges fehérje kerül a gyümölcsök mellé. Miről is van szó?
Csupán arról, hogy túrót kell tenned a gyümölcsök mellé. Itt is választhatsz, hogy a natúr túrót és a gyümölcsöket rétegezed-e, vagy összekevered a gyümölcsöket a túróval – mindkét megoldás isteni lehet.
Arra azonban érdemes figyelned, hogy a túró magában meglehetősen íztelen, és fagyasztva a darabok sem túl étvágygerjesztőek. Emiatt feltétlenül turmixold krémesre, szükség esetén kis vizet, vagy tejet nyugodtan adj mellé. Amennyiben önmagában fogyasztanád, érdemes ízesítened vaníliával, vagy némi természetes édesítővel, hogy valóban élvezetes desszert válhasson belőle.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!