Teszteld! Milyen típusú pár vagytok? A válaszokból kiderül

Teszteld! Milyen típusú pár vagytok? A válaszokból kiderül

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Teszteld! Milyen típusú pár vagytok? A válaszokból kiderül

Ahány pár, annyi szokás, na de vajon az életviteletek és kapcsolatotok alapján ti melyik típusba tartoztok? Válaszolj a kérdésekre, majd a végén olvasd el a legtöbbet választott betűhöz tartozó leírást!

Egymás legjobb barátai vagytok, esetleg nincs nap egy kiadós vita és békülés nélkül? A tesztünkből kiderül, hogy milyen típusú párt alkottok a barátoddal.

0%

Hova mennétek el randizni szívesen?

Melyik szóval illetnéd a párodat? (Tudjuk, leginkább minddel, de csak egyet választhatsz!)

Szerinted ezek közül a szülinapodra mivel lepne meg téged a párod?

Milyennek képzeled magatokat idős korotokban?

Mi az, ami miatt a legtöbbet vitatkoztok?

Az alábbi helyiségek közül hol töltitek együtt a legtöbb időt?

TESZT: milyen típusú pár vagytok? Derítsd ki most!
A legjobb barátok

Teszt: Milyen típusú pár vagytok?

Nincs olyan téma, ami tabunak számítana kettőtök között! Mindig nagyon őszinték vagytok egymással, mindent megosztotok, és nincsenek titkaitok sem. Könnyen lehet, hogy már a kapcsolatot megelőzően is ismertétek egymást, jó barátok voltatok, és ez alakult át valami sokkal komolyabbá. Nálatok a vidámság alap, mindig viccelődtök egymással, és nagyon jó párost alkottok!
A szenvedélyesek

Teszt: Milyen típusú pár vagytok?

A szerelem, a rózsaszín köd és a szenvedély nálatok alap, igaz? Akárhol vagytok, mindig egymás kezét fogjátok, egy nap alatt legalább száz csókot váltotok, és szeretitek meglepni egymást valamivel. Lehet, hogy most még egy kapcsolat elején jártok, és azért ennyire tüzes az életetek, de az sem kizárt, hogy egész egyszerűen ilyenek vagytok. Akárhogy is, szerencsésnek érezhetitek magatokat, mert nálatok a szerelem biztosan nem múlik el egykönnyen!
A nem átlagos páros

Teszt: Milyen típusú pár vagytok?

Ti nem vagytok az a nagyon romantikus páros, igaz? Nem jellemző nálatok az, hogy egymást becézgessétek, virágokkal, ajándékokkal lepjétek meg a másikat, hiszen ti egészen máshogy mutatjátok ki a szereteteteket. Sokat viccelődtök egymással, állandóan nevettek valamin, és egész egyszerűen jól érzitek magatokat. Nem kell ehhez folyton egymás kezét fogni, vagy posztolgatni a Facebookra, hiszen ti pontosan tudjátok, hogy igazán jó párt alkottok!
Az idős lelkek

Teszt: Milyen típusú pár vagytok?

Mindegy, mióta alkottok egy párt, kicsit olyan, mintha mindig is ismertétek volna egymást, igaz? A kapcsolatotok egyik fő jellemzője a biztonság, a komfortérzet, és az, hogy egymás mellett tényleg lehettek önmagatok - már a kezdetektől fogva. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy unalmas lenne az életetek, hiszen ti izgalmassá teszitek a napjaitokat együtt. De a nagy bulizásokra, spontán programokra már kevésbé vagytok vevők. Inkább békésen élitek az életeteket, együtt, és nem foglalkoztok a külvilág véleményével!

Oszd meg az eredményed:

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!