Otthon / Dekor

Lakásdekoráció felsőfokon: 5 izgalmas és friss szín a konyhádba

A konyha a lakás lelke, és akkor is, ha nem főzöl minden nap, sokat vagy itt, hiszen minden buli és mély beszélgetés itt kezdődik. Ha azt szeretnéd, hogy a konyhád izgalmas, vibráló, friss és trendi legyen, akkor nem árt új színekben gondolkozni. Ha csak egy kis átalakításon töröd a fejed vagy teljesen új konyhát szeretnél, akkor kattints egy kis inspirációért!

Zöld

Izgalmas összhatást kölcsönöz a konyhádnak, ha játszol a szekrényeid színeivel.

Ha kiválasztottad a megfelelő színt, akkor akár az összes szekrény lehet ilyen színű, de ha túl erősnek vagy soknak tartod, akkor akár két egymáshoz jól passzoló színt is variálhatsz.

A zöld szuperül mutat a konyhában, hiszen nem csak plusz frissességet és életet kölcsönöz neki, de nyugtat is, és a fával együtt csodásan mutat!

Szürke

A jelenlegi lakberendezési trendek nagyon szeretik a szürkét szinten minden helyiségben, miért pont a konyha maradna ki a sorból?

Ne félj attól, hogy sötét lesz a konyhád, ha nem fehérre fested vagy nem világos bútorokat használsz, hiszen a szürkét nagyon jól tudod kombinálni a világos színekkel, illetve a fémes árnyalatokkal, és ügyesen játhatsz a kontrasztokkal is!

Olvastad már?  Inspiraciók moziszobához! Így rendezd be, hogy kényelmes és menő legyen

Rózsaszín

A konyhában nem csak a szekrények vagy a bútorok színét tudod változtatni, szuper falmegoldásokat is találhatsz, ha egy kevésbé szokványos konyhát szeretnél.

Mi egyszerűen imádjuk ezt a rózsaszín téglafalas kivitelezést, hiszen egyszerű, de mégis nagyon stílusos és újszerű.

Ha nem akarod, hogy nagyon csajos legyen a konyha, akkor a világos falszínt könnyen ellensúlyozhatod akár azzal, ha a pultot sötét színben kéred, vagy ha a szekrényeidet választod ki egy sötétebb árnyalatban.

Sárga

A citromsárga egy izgalmas szín, főleg a konyhádban.

Praktikus, ha olyan részeket hagysz sárgán, aminek a felülete nem koszolódik gyakran, hiszen így biztosan sokáig gyönyörködhetsz a konyhád sugárzó színében.

A sárga mellett szuperül mutat a fehér, a szürke és a világos vagy a sötétebb árnyalatú fa is, sőt mintás cementlapot is választhatsz a padlóra, ez ugyanis nagyon különleges összhatást eredményez majd!

Kék

Szuper ez a kék konyha, hiszen különleges, de mégis biztosan könnyen el tudod képzelni a saját lakásodban, hiszen nem annyira kihívó és szinte mindenhez illik.

Csodásan mutat a cementlappal, a márvánnyal, a fényes konyhai eszközökkel és a fával.

Külön pluszt adhat a konyhádnak, ha a színek itt-ott visszaköszönnek, mint ebben a konyhában, ahol szuperül harmonizál az ablakkeret és a konyhaszekrények kékje.