Divat / Stílus

5+1 kötelező ruhadarab 30 év felett: így hatnak a kisugárzásodra

5+1 kötelező ruhadarab 30 év felett: így hatnak a kisugárzásodra

1. A rúzs

Kezdjük azzal, ami nem is egy ruhadarab, de kihagyhatatlan kelléke az imázs kialakításának. Ez pedig a rúzs. Nem egy rúzs, nem több rúzs, hanem A rúzs. Személyiségünk, hivatásunk, munkahelyünk és egyéni ízlésünk befolyásolhatja, hogy milyen színű és milyen árnyalatú rúzst válasszunk.

Az ajkak színe öntudatlanul is képes befolyásolni a környezetünk rólunk kialakult feltételezéseit. A nagyon élénk és fényes rúzs fiatalos, ugyanakkor bizonyos helyzetekben túlzásnak hat.

A halvány, rózsaszínes árnyalat törékenyebb egot sejtet, míg a narancsos a közvetlenebb, mindenre nyitott emberek alapszíne. Ha meg van az igazi, akkor naponta többször használjuk, hogy mindig frissnek és ápoltnak hasson a megjelenésünk.

2. Bőrdzseki

Sokan az állatok iránti szeretetük vagy borsos áruk miatt nem vásárolnak maguknak bőrből készült dzsekit. Harminc fölött azonban már sokakat képes meggyőzni az érv, miszerint a bőrkabát nem egyszerűen csak egy kabát, hanem egy életérést közvetít.

Szabása, hossza, színe, és fémes kiegészítői mind-mind mondanak valamit viselőjükről.

Az év jelentős részében hordható, amikor azonban a szekrénybe kerül, érdemes a megfelelő ápolószerekkel védeni, hogy sokáig szép legyen. A hidegebb hónapokban egy pár hozzáillő bőrkesztyűvel jól kiegészíthető.

istockphoto

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást