A Kos jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

A Kos jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Kos jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

Az asztrológiai elemzés nagyon bonyolult dolog, és messze túlmutat azon, hogy mi a horoszkópod, avagy a zodiákusod. A személyiséged sok-sok apró dologból tevődik össze: nagyon sokat számít, mi az aszcendensed, a holdjegyed, de a párkapcsolataidat nagyban meghatározza, a születésed pillanatában melyik jegyben állt a Vénusz bolygó.

Ezért van az, hogy ha egy valóban mindenre kiterjedő, átható önismereti jellemzésre vágysz, feltétlenül egy asztrológussal kell beszélgetned. Addig is, amíg erre sort kerítesz, ismerd meg, milyen alapvető tulajdonságokat köszönhetsz az aszcendensednek, ha a Kos jegyében születtél!

Kos horoszkóp Kos aszcendens

Amikor a zodiákusod megegyezik az aszcendenseddel, akkor számolhatsz azzal, hogy a jó és a rossz tulajdonságaid egyaránt felerősödnek.

Rád általában tökéletesen illenek a horoszkópok általános jellemzései és nem véletlenül: minden bizonnyal magadon hordozod a Kosok legfőbb vonásait.

Nagyon kitartó, makacs vagy, szenvedélyesen küzdesz a céljaidért és te magad is az vagy. Pozitív a hozzáállásod, temperamentumos a személyiséged és mindig bátran elébe mész a problémáknak.

Nehezen viseled a kritikát, ellenben te könnyen alkotsz véleményt mások felett. Tipikus vezető vagy, a párkapcsolatodban éppúgy, mint a munkádban, és nem igazán tűröd el, ha bármiben ellentmondanak neked.

 

Kos horoszkóp Bika aszcendens

Sziklaszilárd akaratod van, hiszen a személyiségedben ott lapul a Bika stabilitása, makacssága, amit a Kos horoszkópod további kitartással és önfejűséggel koronáz.

Nehezedre esik a hűség, mert mindenben a legjobb akarsz lenni, ezáltal egy kis önzésre is hajlamos vagy. Attól függően, melyik éned kerekedik felül rajtad, időnként vágysz a biztos családi kötelékre, máskor viszont jóval fontosabb számodra, hogy versenyezz másokkal.

Mindezek ellenére az aszcendensednek köszönhetően fokozottan figyelsz a szeretteidre, többet törődsz másokkal és igyekszel kevés sérülést okozni.

 

Kos horoszkóp Ikrek aszcendens

Bár nagyon távol áll a két jegy egymástól, együttesen mégis képesek jó hatást kifejteni a személyiségedre. A Kos nagyobb kitartást, odaadást biztosít a túlságosan is szertelen és kíváncsi Ikreknek.

Sokkal jelentősebb a munkavállalási kedved és az önfegyelmed, mint egy áltagos Ikreknek. Jobban átlátod a lehetőségeket, az előtted álló élethelyzeteket, célirányosabban keresed a megoldásokat.

Az Ikrek zodiákus ugyanakkor egy kicsit könnyedebbé, kevésbé merevvé teszi a Kos hozzáállását, és több kommunikációt, vidámságot csempész a mindennapjaidba.

 

Kos horoszkóp Rák aszcendens

Ha valamiben, akkor a szerelemben jellemző módon nagy szerencséd van, legalábbis gond nélkül tudsz válogatni a férfiak között.

Ezt nagyrészt annak köszönheted, hogy a Rák jegyed biztosítja a kapcsolataid mély érzelmeit, a Kos aszcendensed viszont jó adag szenvedélyességet, határozottságot és tettrekészséget ad számodra.

Nyílt, határozott, viszont nem túlságosan rámenős természeted van, ugyanis a horoszkópodat erősen árnyékolja a Rák visszafogottsága és kedvessége, így jó esélyed van egy harmonikus, boldog életre.

 

Kos horoszkóp Oroszlán aszcendens

Két nagyon erős és tüzes jegy kapcsolódik benned, így nem is lehet másmilyen a személyiséged, mint határozott.

Nem igazán hagyod, hogy mások befolyásoljanak, vagy bármilyen szinten hatást gyakoroljanak rád, mindenről konkrét elképzeléseid vannak, amikből nem is igazán engedsz.

Személyiséged pozitívuma, hogy energikus, célratörő vagy, és alapvetően optimistán állsz az élethez: a kihívásokat és a feladatokat látod, nem az akadályokat.

Az érzelmi életed folyton lángol, nem igazán vonz a monogámia, imádsz hódítani és nagyon szenvedélyesen viselkedsz.

 

Kos horoszkóp Szűz aszcendens

Nem takar könnyű párosítást a Kos zodiákus és a Szűz aszcendens, ugyanis utóbbi túlságosan is vissza tudja húzni a tenni akaró, mindig szenvedélyes Kost.

Bár jól is elsülhet ez a párosítás, általában jellemző, hogy negatív irányba dől a mérleg. A túlzott precizitásod gyakran fékezi a tényleges tetteidet, miközben az alkotói vágyad valójában hatalmas.

Nehezebben jutsz dűlőre az emberekkel, inkább két lépés távolságot tartasz tőlük, és a konfrontálódás sem megy olyan könnyen, mint egy átlagos Kos számára.

Jobban szereted, ha inkább önállóan dolgozhatsz, tevékenykedhetsz és nem is vagy annyira nyitott, kezdeményező típus, inkább kivársz, minthogy a dolgok elébe menj.

 

Kos horoszkóp Mérleg aszcendens

A Mérleg aszcendens nagyon jó hatást gyakorol mindenkire, különösen azokra, akik inkább maguknak valóak, vagy nagyon hevesek.

Te – tüzes jegyednek köszönhetően – utóbbiak táborát erősíted. A Mérleg aszcendensed ugyanakkor remekül árnyékolja rossz tulajdonságaidat és nemességet, figyelmességet, a törődés képességét adja számodra.

Jóval kedvesebb vagy, mint egy átlagos Kos jegyű ember és a nagylelkűség is sokkal inkább jellemző rád. A diplomáciai képességed ugyancsak kiemelkedőbb, és mivel ez párosul a Kos kitartásával és tenni akarásával, minden problémádat megoldással zárhatod, minden tervedet siker koronázhatja.

 

Kos horoszkóp Skorpió aszcendens

Nagyon szenvedélyes és alighanem félelmet keltő ember vagy, hiszen még csak hírből sem ismered a lehetetlent. A kitartásod messze földön híres, és a rámenősségedről, szélsőségességedről ugyanez elmondható. Amit meg akarsz szerezni, azt meg is szerzed, és bizony a szerelmed elől sincsen menekvés.

Szenvedélyes és ellenállhatatlan vagy a férfiak szemében, de nem tudnak mit kezdeni határozottságoddal és általában elmenekülnek előled.

Bátran kezdeményezel, akár hétköznapi kérdésekről, akár párkapcsolatról van szó, és úgy tartod, egyedül te felelsz az életedért – ennek megfelelően mindent meg is teszel, hogy maximálisan irányításod alá vonhasd.

 

Kos horoszkóp Nyilas aszcendens

A Nyilas aszcendensednek köszönhetően egy kicsit könnyedebb, szabadabb a személyiséged, mint egy átlagos Kosnak. Kevésbé vagy szűklátókörű és makacs, inkább jellemeznek az egyedi és igazán eredeti ötletek.

A vállalkozó kedved ebben a kombinációban csak még jobban felerősödik, amiben tovább segít kiemelkedő kommunikációs képességed.

Ugyan a kitartásoddal továbbra sincs probléma, egy kicsit lazábban veszed a kötelékeket, ami boldogabb és fesztelenebb élet lehetőségét vetíti eléd.

A szenvedélyességed ebben az aszcendensben is megmaradt, viszont kiegészült egy jó adag kíváncsisággal és némi érzelmi fogékonysággal.

 

Kos horoszkóp Bak aszcendens

Annak ellenére, hogy folyamatosan harcban állsz személyiséged két végletével, meglehetősen harmonikus és céltudatos ember vagy.

Nagyon fontos számodra a karrier és a precízség, amit többségében jól össze tudsz hangolni: a Bak aszcendensed hideg kitartást és átgondoltságot, míg a Kos horoszkópod tüzes lelkesedést biztosít számodra.

Hasonló mondható el a párkapcsolataidról is, te garantáltan a tökéletes partnert keresed. Egyszerre gondolkodsz, mérlegelsz az eszeddel, de közben hagyod, hogy elragadjon a szenvedély.

 

Kos horoszkóp Vízöntő aszcendens

Mind a Kos, mind a Vízöntő úttörőnek számít, ám mindkét jegy más és más utat szokott választani ahhoz, hogy elérje a céljait.

A Vízöntő aszcendensedtől ember központibb szemléletmódot és a becsületesség iránti fogékonyságodat kaptad, míg a Kos zodiákusod azért felel, hogy kitarts a céljaid mellett.

Rendszerint sikerre viszed a merész, sokszor lehetetlennek tűnő terveidet is, nem félsz újítani, nagyot álmodni, miközben korántsem vagy annyira anyagias, vagy éppen földhözragadt, mint egy klasszikus Kos jegyű ember.

A párkapcsolatok terén őrzöd a szenvedélyt, és minden gond nélkül esel szerelembe, vagy éppen hódítasz. Nagyon intenzív az érzelmi életed, de alighanem kellően változatos is.

 

Kos horoszkóp Halak aszcendens

Az életedre alapvetően jellemző az ellentét, ugyanis a tűz jegyű Kos merőben más személyiséget takar, mint a vízjegyű Halak. Állandóan két végpont feszül egymásnak az életedben: a tenni akaró, kitartó Kos és a háttérbe húzódó, érzelmes Halak.

Bár a te személyiségedet alapvetően ki kellene egyensúlyoznia ennek a párosnak, valójában nem igazán sikerül egyik szerepben sem kibontakoznod.

Ahhoz túlságosan is határozott vagy, hogy elmerülj a fantáziavilágba és teljesen átadd magadat a művészeteknek, ahhoz viszont nincs elég erőd, hogy átlagon felüli eredményeket érj el.

Ha azonban valamiben, akkor az érzelmi rálátásban kiemelkedőt tudsz nyújtani, nagyon jól érzed mások rezgéseit és könnyedén ki tudod számítani a várható lépéseiket.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást