9 dolog, ami sok nő számára kizáró ok egy férfinél, párválasztás során

9 dolog, ami sok nő számára kizáró ok egy férfinél, párválasztás során

Címlap / Szerelem / 9 dolog, ami sok nő számára kizáró ok egy férfinél, párválasztás során

Idegesítő szokások

Horkol, szanaszét hagyja a zokniját vagy félórán keresztül vágja a szakállát? Mindenkinek vannak idegesítő szokásai, neked is. Még ha azt is hiszed valakiről hogy tökéletes, egy idő után egészen biztosan fény derül valami irritáló rigolyájára. Amíg ezek triviális dolgok, amikkel együtt tudsz élni,  nem kell, hogy a boldogságod útjába álljanak.

Másképp használja a közösségi médiát

Te egész nap üzengetnél, ő meg csak egyszavas válaszokat ír vagy fordítva? Te minden megosztasz a közösségi médián, ő meg semmit? Ez nem jelenti azt, hogy kevésbé szeret, fogadd el, hogy az ő online térbeli szokásai mások.

Még nem mutatott be a szüleinek

Ha a menyasszony az esküvőn találkozik először anyóssal-apóssal az valóban furcsa, azonban egy kapcsolat első évében még nem kell kiakadni azon, ha még nem lettél bemutatva az ősöknek. Lehet, hogy csak biztosra akar menni, lehet hogy őrült a családja, számtalan oka lehet.

Karolina Grabowska/kaboompics.com

A családja nem kedvel téged  

Nem minden esetben igaz az, hogy mikor két ember összeköti az életét, akkor a családjaik is egyesülnek, ez ugyanis csak ideális esetben alakul így. Attól még, hogy a párod családja nem szeret téged, nem dől össze a világ, az a fontos, hogy ti ketten boldogok legyetek.

Nincs vele közös hobbid

Örvendetes, ha a párnak van egy közös szenvedélye, de nem alapfeltétel, az viszont nagyon is az, hogy külön életetek is legyen egymástól. Olykor részt vehettek egymás hobbijában – ez a másiknak mindig jólesik – de kifejezetten egészséges, ha külön is töltitek az időt.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást