Ahogyan egy pasi viselkedik, ha már készen áll a komoly kapcsolatra

Ahogyan egy pasi viselkedik, ha már készen áll a komoly kapcsolatra

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ahogyan egy pasi viselkedik, ha már készen áll a komoly kapcsolatra

Nagyon ritka az, ha egy férfi szereti megejteni azt a bizonyos beszélgetést, és szívesen csacsog arról, hogy hová tart a kettőtök kapcsolata – még akkor sem, ha egyébként készen áll az elköteleződésre. Éppen ezért, ha kíváncsi vagy, hol is álltok éppen a kapcsolati skálán, érdemes figyelni a jeleket is, ha másért nem, legalább azért, hogy tudd, mikor hozakodj elő a nagy kérdéssel.

Ha az alábbiakat tapasztalod, nagy az esély arra, hogy már ő is többet szeretne, mint egyszerű randizgatás.

Otthon érzed magad nála

Ha már voltál a lakásában, és nem érzed magad feszengve, vagy úgy, mintha egy idegennél lennél, az alapvetően nagyon jó jel. Ha nincs baja azzal, hogy néha bejelentés nélkül beállítasz (persze nem kell belőle rendszert csinálni, mert az is fura), nem dugdossa az otthagyott fogkefédet, és egyébként is, mindent megtesz, hogy jól érezd magad nála, az már félsiker.

Bemutat a szeretteinek

Ha őszinték akarunk lenni, ez talán az egyik legnagyobb lépés, amit randizás közben a férfi megtehet: ez már jelzi, hogy a család is tud rólad, mesélt már otthon arról, hogy vagy, és szeretné, ha ők is megismerkednének veled.

Ez egy egyértelmű jel, hogy látják veled a közös jövőt, vagy legalább is nyitottak arra, hogy komolyabbra vegyétek a kapcsolatot.

Nem kerüli a veszekedéseket

Ha egy nagyobb vita után nem levegőnek néz, és napokig nem foglalkozik veled, hanem megpróbálja megbeszélni a problémákat, és időt és energiát fektet abba, hogy kibéküljetek, az óriási jel, hogy komolyan gondolja veled.

Sokkal egyszerűbb elmenekülni a problémák elől, mint megoldani őket, de ha törődik veled, nem akar majd egy egyszerű veszekedés miatt hosszú mosolyszünetet.

Az előfordulhat, hogy egy darabig kivonja magát a konfliktusból, hogy lehiggadjon, de ha nem lehet elérni, és napokig nem beszéltek, az szintén árulkodik valamiről – és nem arról, hogy te vagy élete szerelme.

Megbeszélitek az élete minden részletét

Tudod, hogy mi a helyzet a munkahelyén, hogy melyik családtagjával hogyan jön ki, hogy mik a jövőbeli tervei, mi szeretne lenni, ha nagy lesz, hány gyereket akar, milyen kutyát vesz majd a kertes házába. Nemcsak felületes dolgokról beszéltek, hanem bevon az élete legintimebb részeibe is, hogy te is a részese legyél mindennek, ami ő. Ugyanez persze igaz fordítva is, mivel ha a pasi csak magáról beszél, az nem biztos, hogy azt jelenti: el akar köteleződni, lehet, hogy csak végtelenül egoista.

Képek forrása: ArturVerkhovetskiy/Depositphotos.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást