Furcsa, de hasznos kiegészítők maszkokhoz – Lelőhelyekkel!

Furcsa, de hasznos kiegészítők maszkokhoz – Lelőhelyekkel!

Címlap / Stílus / Divat / Furcsa, de hasznos kiegészítők maszkokhoz – Lelőhelyekkel!

Tavaly ilyenkor még a különleges mintájú textilmaszkokon ámuldoztunk, egy évvel később pedig már annyi érdekes kiegészítőt szerezhetünk be hozzájuk, amikről álmodni sem mertünk.

Ahogy a kulcs, pénztárca, úgy a maszk is állandó kiegészítője lett a mindennapjainknak. Biztos, hogy te is kipróbáltad már a különböző típusokat és meg is van a kedvenced, viszont az is lehet, hogy egy apró dolog hiányzik ahhoz, hogy maximálisan kényelmesnek érezd. A következő kiegészítők ebben segíthetnek.

Maszk bővítők

Ezek a hasznos kis pántok arra jók, hogy kényelmesebben viselhesd a maszkot, ráadásul megakadályozzák azt is, hogy lecsússzon az orrodról. Mivel így végig körbeér a fejeden a maszk, ha szükséges, egyszerűbben le is tudod húzni és nem kell letenned sehova.

Maszk fülvédő kiegészítő
Amazon

Fülmentő

Az előbbihez hasonló elven működik ez a kiegészítő is, viszont azoknak ajánlott, akiknek lenyomja a fülét a maszk gumipántja. Egyszerűen a gombokra kell akasztani a pántokat, így nem jönnek le a füledről, ráadásul rengeteg színben kaphatóak, így az egész családnak vásárolhatsz belőle. Ha pedig van kézügyességed, akár te is elkészítheted őket.

Gombos fülvédő maszkhoz
etsy.com

Szemüvegre illeszthető maszkrögzítő

Elképesztően praktikus ez a találmány a szemüvegeseknek, melyet csak elég felpattintani a szárra, aztán rájuk akaszthatod a maszkod pántját. Akár napszemüveget, akár látásjavítót viselsz, imádni fogod, ráadásul a füleid is hálásak lesznek érte!

Szemüvegkeretre illeszthető maszkrögzítő
etsy.com

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»