5+1 kiegészítő, ami minden összeállítást azonnal különlegessé tesz

5+1 kiegészítő, ami minden összeállítást azonnal különlegessé tesz

Címlap / Stílus / Divat / 5+1 kiegészítő, ami minden összeállítást azonnal különlegessé tesz

Vannak, akik azt mondják, a ruha teszi az embert. De valójában erről szó sincs: sok esetben a kiegészítők azok, amik igazán feldobják az összképet, és még egy szimpla póló-farmernadrág kombinációt is különösen menővé tesznek. A tavaszi-nyári szezonban pedig elérkezett ezeknek az ideje, így elhoztuk azokat a kiegészítőket, amik tényleg minden szettet feldobnak.

1. Négyzetes orrú cipő

A szögletes orrú szandálok és magas sarkúk történelme egészen a 40-es évekig nyúlik vissza; ekkoriban kezdett bejönni a divatba, és azóta is töretlen siker övezi ezt a lábbelit.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Az új trendek mellett talán egy kicsit eltörpült, de az idei nyáron visszatér, és menőbb lesz, mint valaha! Ez a fazon kimondottan elegáns kisugárzással ruházza fel a szettjeidet, és nyugodtan viselheted farmernadrág vagy éppen maxiruha mellé. Ráadásul nagy előnye, hogy kiállja az idő próbáját, és igazi örök darabbá növi ki magát.

2. Cica napszemüveg

A napszemüvegek terén minden évszakban más a nagy trend, de van egy olyan fazon, ami már jó ideje töretlen sikernek örvend. Ez a cica fazonú napszemüveg, ami a sztárok körében már régóta felkapott darab, és most a hétköznapokban is fokozatosan feltör.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Rendkívül nőies, ugyanakkor karakteres is, ami miatt feldobja az egyszerű ruhadarabokat is. Aki nem szeret beállni a sorba, és szívesen visel egyedi darabokat, annak szinte kötelező!

3. A kalapok

Egy ideje már csak a királyi család tagjai viselnek kalapokat, a többség pedig rég maga mögött hagyta a trendet. Pedig valójában egy jól megválasztott kalap vagy sapka őrületesen feldobja a szettjeidet!

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Ne félj kísérletezni, és esetleg olyan darabokat választani, amelyek eddig nem álltak közel hozzád. A tavaszi és nyári szezonban most igazi visszatérők lesznek ezek, ráadásul nagy plusz, hogy így még a frizurádra sem kell túl nagy figyelmet fordítanod!

4. Gyöngyök mindenhol

A gyöngy az az ékszer, ami régebben nagyon felkapott volt, mára viszont már nem igazán láthatjuk a fiatalabb korosztályon. Legalábbis eddig így volt, de ez most megváltozik, hiszen 2019 tavaszán és nyarán ez lesz a legnagyobb ékszertrend!

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Hajcsatokon, nyakláncokon, sőt, még ruhadarabokon is megjelennek a gyöngyök, és különleges eleganciával ruházzák fel az összeállításokat. Ha hivatalos eseményre, esküvőre mész, feltétlenül vesd be őket, de egyébként a hétköznapokban sem kell megriadni tőlük!

5. Kendő

A kendő ebben a szezonban nem a nyakra kötve kap szerepet az öltözködésben. 

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Például a táskádra kötve, övként viselve vagy a hajadba tűzve eszméletlenül menő lesz a végeredmény! Utóbbi szintén jó trükk azokra a napokra, amikor nincs időd hajat mosni, de feldobnád valami kis plusszal a frizurádat.

+1 Csillogás

A gyöngyök mellett a csillogó ékszerek is főszerephez jutnak most. Egy kövekkel díszített fülbevaló, karkötő vagy nyaklánc egészen egyedi hangulattal ruház fel téged; ami pedig a szezonban igazán népszerű lesz, az az arany ötvözet.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Az ezüst általában a népszerűbb választás, de ez egy ideje már átalakulóban van, így ne félj aranyat kombinálni a ruháid színével. Például a bézsesebb árnyalatokkal különösen jól mutat!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást