Alma
Az alma szerencsére sokáig, akár több hónapig is eláll, kiváló vitaminforrás a téli hónapokban. Nem mindegy azonban, hol és milyen körülmények között tároljuk.
Ha ugyanis nem megfelelően bánunk vele, akkor sokkal hamarabb megérik és megromlik. Válasszunk neki egy hűvös helyet, ahol 0-3 fok körüli a hőmérséklet.
Mosatlanul tegyük el őket egy ládába vagy kosárba, és érdemes hetente egyesével átforgatni őket. Ha valamelyik véletlenül megromlott, vegyük ki a többi közül, nehogy baj érje a többit is.
Ha ugyanis nem megfelelően bánunk vele, akkor sokkal hamarabb megérik és megromlik. Válasszunk neki egy hűvös helyet, ahol 0-3 fok körüli a hőmérséklet.
Mosatlanul tegyük el őket egy ládába vagy kosárba, és érdemes hetente egyesével átforgatni őket. Ha valamelyik véletlenül megromlott, vegyük ki a többi közül, nehogy baj érje a többit is.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!