A sajttál az egyik legelegánsabb, mégis legkönnyebben összedobható vendégváró finomság, ha megtanulod, hogyan készítsd el tökéletesen, garantáltan minden barátod és családtagod odalesz érte. Szerencsére nem feltétlenül kell óriási költségekbe vágnod magad, a lényeg az, hogy az alapokkal tisztában legyél, és elsajátíts néhány tökéletes trükköt.
4/6 4. lépés: legyen rajta ropogós is!
Elsőre nem gondolna rá az ember, pedig valójában logikus: a kekszek nagyon jó kiegészítők a sajtokhoz, főleg akkor, ha a korábbi tippnél már raktál zöldségeket a tálra. Minél ropogósabb a keksz, annál jobb, és arra is törekedj, hogy ne legyen annyira intenzív az íze: a sajtok már így is elviszik a prímet, nem akarod, hogy a kekszeké legyen a főszerep.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!