A sajttál az egyik legelegánsabb, mégis legkönnyebben összedobható vendégváró finomság, ha megtanulod, hogyan készítsd el tökéletesen, garantáltan minden barátod és családtagod odalesz érte. Szerencsére nem feltétlenül kell óriási költségekbe vágnod magad, a lényeg az, hogy az alapokkal tisztában legyél, és elsajátíts néhány tökéletes trükköt.
3/6 3. lépés: színesítsd másfajta ételekkel is!
Persze, a sajttálak nem a legegészségesebb nasinak számítanak, de ez nem jelenti, hogy ne tehetnél a tálra egészséges nassolnivalókat is! Egy-egy maréknyi szőlő, dióféle vagy paradicsom is mehet a többi mellé, így legalább színesíted az ízorgiát. Az olívaolaj vagy a szárított gyümölcsök is tökéletes összhangban lehetnek a sajttáladdal.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!