Kerti asztal trendek és tippek a tökéletes darab kiválasztásához

Kerti asztal trendek és tippek a tökéletes darab kiválasztásához

Címlap / Otthon / Dekor / Kerti asztal trendek és tippek a tökéletes darab kiválasztásához

Grillezés a barátokkal 

Ha kinti grillezést vagy kertipartit szervezünk, akkor egy jól kiválasztott kerti asztal elképesztő segítség lehet, amely elősegíti a hús, vágott zöldségfélék vagy más finomságok elkészítését és tálalását. Tegyünk az asztalra alátéteket és kiegészítőket a trendi kinézetért, vagy válasszunk egy megfelelő méretű terítőt, így az asztalra is vigyázhatunk és menő kerti ebédlőt is kialakíthatunk.

Egyszerű, de nagyszerű

Találhatunk olyan asztalokat, amelyek elég nagyok ahhoz, hogy kiszolgálják az egész családot vagy egy nagyobb baráti társaságot. A forró nyári napokon elbújhatunk a nap elől, mivel a legtöbb asztal közepén található egy nyílás a napernyő számára. Többféle stílus közül válogathatunk, legyen az klasszikus vagy modern kialakítású. Az összecsukható kerti asztalok összeszerelése egyszerű, a karbantartás pedig még könnyebb, hiszen a fa vagy fém felületű asztalokat elég egy nedves kendővel áttörölni! 

Legyen szó bármiről

Bármilyen helyzetről is legyen szó, a kerti asztal elengedhetetlen kiegészítő bútor a kertünkbe, hiszen ettől fog a kert még több funkciót kapni. Akár még egy kempingtúrára is magunkkal vihetünk egy kompaktabb változatot. Ezek az asztalok könnyűek, összecsukhatók és állítható magasságúak, így könnyen hordozhatók. Olyan kerti asztalokat is találhatunk, amelyek kisebb helyiségekbe is tökéletesen passzolnak, így a hideg hónapokban is hasznukat vehetjük odabent. Ha tehetjük, az időtállóság érdekében fedett teraszra vagy kerti részre vegyünk állandó darabokat, hiszen ezek rendszerint jobban ellenállnak az időjárási tényezőknek.

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!