Szerelem / Szex

Az 5+1 legkényelmetlenebb szex póz, amit csak haladó kísérletezők tudnak

Békaügetés

A képet elnézve nem is tudom, kinek juthatott először eszébe ez a póz, mert semmi szexi nincs benne, habár a behatolás minden bizonnyal elég mély lehet. A nő guggol a földön, kezeivel maga előtt támasztva magát, a férfi pedig kiegyenesedett felsőtesttel, azonban szintén guggolva helyezkedik el mögötte. Az enyhén ősi és állatias hangulaton kívül más pozitívum nem „ugrik be” a Békaügetésről, hiszen ez a póz mindkét fél számára igen kényelmetlennek tűnik.

Álldogálva 

Egy felmérés szerint a „legstresszesebb” póz az „álló 69”, hiszen a nők 56, a férfiak 43 százaléka vallotta a legkényelmetlenebbnek. De nemcsak az orális kényeztetés nem komfortos állva, tulajdonképpen egyik behatolással járó szexpozíció sem. Nem minden férfi elég erős ahhoz, hogy meg tudja tartani partnere teljes súlyát. Lehet, hogy a felnőttfilmeken ez jól mutat, de közel sem praktikus és nem ritka, hogy az eredmény egy meghúzott hát vagy megrándult izom. 

Andrey_F/depositphotos.com

A Talicska

Egy újabb érhetetlen póz, ami már szinte olimpiai szintű akrobatikát és állóképességet igényel. Intimnek vagy szexinek semmiképpen nem nevezhetjük a „Talicskát”, aminek már a neve sem túl biztató. A nő úgy tesz, mintha fekvőtámaszt csinálna, a férfi pedig mögötte állva felemeli lábait, majd csípőjénél fogva beléhatol úgy, hogy előre-hátra mozgatja. Hogy a póz stabilabb legyen, a nő bokáit összekulcsolhatja a férfi hátán, így megelőzve a „kicsusszanást”.

Andrey_F/depositphotos.com

A hátára fordított teknős

Aki már látott hátára fordított teknőcöt kapálózni és valami oknál fogva ezt az ágyban is ki szeretné próbálni, ne keressen tovább, megtalálta az ideális pózt. A férfi van alul, lábait maga alá húzva. A nő háttal ereszkedik rá, felegyenesedett guggoló pozícióban úgy, hogy lábait a férfi lábai közé helyezi. A nő támaszkodhat a partnerén, vagy ha elég hosszú a karja, a földön is, de annyi bizonyos, hogy ezt a pózt csak akkor bírják huzamosabb ideig tartani, ha combizma mindkettejüknek edzésben van.

Andrey_F/depositphotos.com

A vajköpülő 

Egy újabb bonyolult szexpozitúra, kizárólag csak haladóknak. Itt a nő a hátán fekszik, innen emeli fel álló partnere a lábait a nyakába rakva úgy, hogy mindketten szinte függőleges helyzetben legyenek. A behatolás így nem könnyű, de minden bizonnyal izgalmas új élmény. A férfi lábait ritmikusan behajlítva végzi a behatolást – nevéből adódóan hasonlóan a vajköpülés mozdulataihoz – ami jó kondit igényel, illetve arra is ügyelni kell, hogy a hölgy fejébe ne jusson túl sok vér ebben a nyakatekert pozícióban. Egyesek szerint utóbbi jelenség intenzívebb orgazmust eredményez, legalábbis annak, aki így fejjel lefelé képes eljutni a csúcsra. A nyaksérülés veszélye is fennáll, erre mindkét partner figyeljen oda.

Andrey_F/depositphotos.com

A gondola

A végére tartogattuk a legnehezebbet. Amíg a többi szexpóz között akad olyan, ami legalább elméletben vagy „papíron” jónak tűnik, addig a „Gondola” már ránézésre is minimum szemöldökráncolásra késztet. A nő álló helyzetben a lába közé kapja a férfit, akinek a lábát fogja, míg partnere az ő hátába kapaszkodik. Ez csak akkor esélyes, ha a hölgy jó erőben van, az úr pedig nem túl nehéz, mindenesetre lenyűgöző, hogy egyesek képesek élvezetes szexre ebben a nyakatekert helyzetben. 

Andrey_F/depositphotos.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást