Karcsúsító trend tippek – Trükkös megoldások, amik kilókat csalnak le rólad

Karcsúsító trend tippek – Trükkös megoldások, amik kilókat csalnak le rólad

Címlap / Stílus / Divat / Karcsúsító trend tippek – Trükkös megoldások, amik kilókat csalnak le rólad

Igazi nyári gyerekként nagyon távol áll tőlem a hideg, ezzel együtt az ősz – mégis szeretem ezt az időszakot, mert mire beköszöntenek a hűvös hónapok, már nagyon unom a nyári ruháimat. Ilyenkor ismét előkerülnek a szeretett bokacsizmáim, csinos hosszúnadrágjaim és persze az imádott kabátok, amikkel egyszerűen nem tudok betelni.

Megmutatom, a mostani, trendi őszi ruhákat hogyan viselheted úgy, hogy még karcsúsítsanak is!

Derékhangsúlyozó trend

Óriási szerencse, hogy a mostani divat ennyire előtérbe helyezi a derékhangsúlyozást, hiszen ez az egyik legjobb módja annak, hogy csábító homokóra alkatot varázsoljunk magunknak. Ezt idén egyaránt megteheted emelt derekú nadrágokkal, azonban ha kicsit jelentősebb súlyfelesleget próbálsz elrejteni, jobban jársz a szoknyákkal. Az A-vonal nem csak egy kifejezetten előnyös szabásvonal – most kifejezetten divatos, ám egy szexi ceruzaszoknyára sem kell nemet mondanod pusztán azért, mert van rajtad pár kiló plusz.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Ha pedig ezek egyikével sem tudsz igazán azonosulni, akkor még mindig bevetheted a deréköveket, amik nem csak az összeállításaid csodás kiegészítői lehetnek, hanem remekül hangsúlyozzák a vonalaidat.

Fekete alap

A fekete örök sláger, sosem lehet melléfogni vele, főleg nem akkor, ha szeretnél karcsúsítani az összképen. Nem kell azonban csak azért tetőtől talpig feketébe bújnod, mert letagadnál néhány kilót, csinálhatod ezt trükkösen is!

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A mostani szezon kihagyhatatlan mintája az állatminta, ami remekül ötvözhető a feketével és az ugyancsak trendi barna tónusokkal. Bár a szürke most nem számít kiemelt slágerszínnek, azért jól kiegészíti az egyhangú feketét, és segít a monokróm szettek összeállításakor is – igazán könnyű általa elegáns és titokzatos, kifinomult megjelenésre szert tenni.

Hanyagul betűrve

Az oversized felsőkre még mindig nem kell nemet mondanunk, erősen képviseltetik magukat a trendekben. Azonban nem csak a szokásos módod hordhatod őket! Érdemes kipróbálnod velük néhány izgalmas trükköt.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ilyen az is, ha a túlméretezett pulóveredet vagy a blúzodat hanyagul betűröd a nadrágodba, szoknyádba. Mivel ezek a ruhák eleve nagynak tűnnek, kisebbnek mutatják a viselőjüket, és ezt a hatást fokozni lehet akkor, ha egy kicsit ejtetté teszed a felsődet. A sok réteg egyébként is segít trükkösen vezetni a tekintetet, így ezek a blúzok és pulóverek nagyszerűen bevethetőek karcsúsításra az ősz folyamán.

Izgalmas cipők

A karcsúsítást illetően jó választásnak bizonyulnak a szezonban a hegyes orrú cipők, csizmák, különösen azok, amiket még magas sarkakkal is megáldottak a tervezők. Ezek a fazonok hosszú combokat, formás vádlit és kerek feneket varázsolnak mindenkinek, és bár nem a legkényelmesebb darabok, a karcsúsítás során egyértelműen érdemes őket bevetni.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Nagyon jó szolgálatot tesznek akkor is, ha szeretnéd feldobni a megjelenésedet – a korábban említett, sötét alapra építő szettekhez például nagyszerűen passzolnak az élénk és feltűnő cipők. Társíthatod őket a táskáiddal, az öveddel, a rajtad levő bizsukkal, vagy akár a sáladdal is: a végeredmény garantáltan csodás lesz.

Csodaszép ruhák

Ősszel sem kell lemondanunk a ruhákról sőt, ha karcsúsítani szeretnél a látványon, akkor érdemes minél többször bevetned őket az összeállításaidban. A legtöbbet talán ezekkel a darabokkal lehet csalni, hiszen – szemben a nyári ruhákkal – ezek alá nyugodtan felvehetsz egy fekete harisnyát.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A fazonokat illetően itt is a derékszabás az, ami kifejezetten előnyös, hangsúlyosabb has esetén pedig a mell alatt húzott ruhákkal érdemes egy próbát tenned. Jó választásnak bizonyulnak a teljesen formátlannak ható, oversized ruhák is, amikre oda teheted az övet, ahova csak szeretnéd. De ne félj feszes ruhát sem felvenni! Egy izgalmas kardigánnal, poncsóval remekül ellensúlyozhatod a túlságosan testhezálló fazonokat, és valóban karcsú, izgalmas végeredményre tehetsz szert.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást