Milyen a karácsonyfád? Ilyen a személyiséged!

Milyen a karácsonyfád? Ilyen a személyiséged!

Címlap / Otthon / Dekor / Milyen a karácsonyfád? Ilyen a személyiséged!

Ahogyan az ajándék jellege felfedi a kapcsolati viszonyokat, úgy a díszítés kiválasztása is tükrözi az egyéniséget. Függetlenül attól, hogy élő vagy műfenyőt választasz, földlabdásat vagy vágottat, a rájuk aggatott dekoráció utal arra, hogy milyen típusú ember vagy.

Klasszikus piros-arany-zöld

Három szó illik leginkább rád: erkölcsös vagy, vezető típusú és erős jellemű. Ragaszkodsz a hagyományos értékrendhez, mindig a helyes utat keresed. A tradíciók és az ünnepek számodra szentek, szereted megadni a módját minden piros betűs eseménynek. A családodat minden más elé helyezed, szeretteidnek biztonságot nyújtasz.

A hitrendszered erős etikai iránytűként segít eligazodni az élet nehézségeiben, az ígéreteidet mindig betartod.

A természeted nyugodt és kiegyensúlyozott, és ez a harmónia sugárzik belőled folyamatosan.

 

Skandináv piros-fehér

Kedves vagy és jóságos, a segítőkészséged miatt szívesen fordulnak hozzád az emberek jó tanácsért. Alapvetően társas lény vagy, sok olyan barátod van, akikkel gyerekkor óta tartod a kapcsolatot. Azt vallod, hogy ép testben ép lélek, így fizikailag is karbantartod magadat és vigyázol az egészségedre.

Az ünnep számodra elsősorban azt jelenti, hogy mindenki együtt van, akit szeretsz, és jól érzitek magatokat. Semmiből nem csinálsz problémát, konfliktuskerülő és pacifista vagy, így nálad a karácsony békében telik, beszélgetéssel, társasjátékkal és sok nevetéssel.

 

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást