Júniusi sorozatpremierek: Minden műfajban érkezik újdonság

Júniusi sorozatpremierek: Minden műfajban érkezik újdonság

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Júniusi sorozatpremierek: Minden műfajban érkezik újdonság / 2. oldal

Physical

Rose Byrne főszereplésével érkezik egy 80-as években játszódó dramedy az Apple+ tévére június 18-án. A főszerepben egy kettős életet élő, az aerobicba menekülő háziasszonyt láthatunk.

Míg a világ felé az elvárt arcát mutatja, titokban semmi másra nem vágyik, mint hogy saját vállalkozásba kezdjen és minden idejét ezzel az akkoriban népszerűvé váló mozgásformának szentelje. A sorozatban garantáltan visszajön a 80-as évek életérzése, hatalmas frizurák, tornadresszek, amelyeket Jane Fonda is megirigyelne és persze emlékezetes zenék váltják egymást.

Betty 2.
évad

Nem igazán történetet, sokkal inkább egy életérzést közvetít az HBO Go sorozata, amelynek első évadában egy csapat New York-i deszkás lány életét követhettük. A sorozat június 11-én folytatódik, a kedvelt szereplők visszatérnek és újra deszkára pattannak, hogy velük suhanhassunk mi is a metropolisz utcáin.

Van, amikor nem vágyunk igazán mélyenszántó történetre, vagy hatalmas igazságokra, más nem is kell, csak egy „feel good” sorozat a szabadságról, fiatalságról, barátságról és egy kis őrültségről.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást