Több, mint 100 ezren követik a magyar anyuka finomságait

Több, mint 100 ezren követik a magyar anyuka finomságait

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / Több, mint 100 ezren követik a magyar anyuka finomságait

Juhász Vivien nem készült szakácsnak, és nem is tanult cukrásznak, aki viszont megpillantja a profilját az Instagramon, könnyen hiheti ezt. Vivi ugyanis nap mint nap fantasztikus, mutatós és mennyei ételeket készít, mellette pedig az utóbbi időben egyre többet utazik is, gyakran gasztrokalandokkal összekötve. Közben a családja is maximálisan a szívügye, boldog feleség és egy kisfiú büszke anyukája, és arról is hamar megbizonyosodtam, hogy mindenkihez van egy kedves szava.

Már több, mint 100 ezren követnek Instagramon. Hogyan éled meg ezt a szép sikert?

Számomra még mindig hihetetlen, hogy átléptem a 100 ezres követőszámot. Képzeld, pont a születésnapomon lett meg a százezredik követő. Nagyon boldoggá tesz, és valahol azért büszke is vagyok egy kicsit. Az biztos, hogy rengeteg idő és energia felépíteni egy ilyen oldalt, de megéri. Köszönöm mindenkinek, akik napi szinten velem tartanak és követik mindennapjaimat, az általam megosztott recepteket, ötleteket.

Hogy telnek mostanában a hétköznapjaid?

Viszonylag hasonlóan telnek a hétköznapok, a kisfiam majd szeptemberben lesz ovis, itthon vagyok vele. Miután felkeltünk, összekapjuk magunkat, reggelizünk, ezután mehet egy kis játék. Együtt szoktunk főzni, legtöbbször ott van velem a konyhában, pakolászik, rajzol stb. Ebédelünk, majd jöhet az ebéd utáni szieszta.

Míg délután alszik, Én azalatt az idő alatt általában videót veszek fel a konyhában, vagy éppen vasalok, videót vágok, posztot írok, takarítok, ilyesmi. Minden nap akad valami teendő… Biztosan ismerős, anyukák?! 😊 Persze vannak kivételek, amikor valami programot csinálunk, vagy boltba megyünk.

Manapság is napi szinten osztasz meg újabbnál újabb fantasztikus recepteket. Milyen dolgok inspirálnak a leginkább a megalkotásukkor?

Mindig más az, ami éppen inspirál egy újabb recept megalkotásakor; hogy mi az adott trend, mi az, ami felkapott, éppen milyen évszak van, közeleg-e valamilyen ünnep, alkalom… stb. Egy biztos: egy újabb tartalom mindig állandó fejtörést okoz.

Nagy örömmel olvasom, amikor visszajeleznek, hogy elkészítették az adott ételt vagy desszertet, és esetleg fotót is csatolnak mellé. Ez ilyenkor olyan nagy motivációt tud adni, hogy megéri csinálni.

Egy tartalomgyártót mindig azzal lehet legjobban boldoggá tenni, ha valóban értékelitek a munkáját. Ha tetszett az adott recept ötlet, fotó, videó, kérjük nyomjatok rá egy lájkot, ez a legnagyobb visszajelzés számunkra.

Mit ajánlanál más anyukáknak, hogyan könnyíthetik meg a dolgukat a konyhában a mindennapokban?

Én mindenképp azt tudom ajánlani, hogy tervezzenek, inspirálódjanak előre, törekedjenek a minél egyszerűbb, gyorsabb ételek elkészítésére. Kezdek én is átállni arra, hogy heti egyszer megyek el a boltba bevásárolni, ami kitart egy egész hétig. Ebből gazdálkodom, és próbálok változatosan főzni, akár két napra előre.

Milyen szerepet tölt be jelenleg az életetekben az utazás?

Egy ideje már elkezdtem posztolni utazós vlogokat, szálláshelyek bemutatását is videós formában, nem csak Instagramon, hanem TikTokon is. Jelenleg több megkeresésem is van, legyen az vendégház vagy szálloda. Már külföldi megkeresés is volt. Nagyon örülök ezeknek, hiszen csodálatos helyekre juthatunk el. 

Én mindig is szerettem utazgatni, belföldön is. Szerencsére akad azért olyan hely is, ami nem felnőttbarát, és a kisfiunkat is el tudjuk magunkkal vinni, ez mindig Neki is nagy öröm. Persze, természetesen, ha ketten megyünk, az az igazi pihenés.

Fotó: @juhaszvivienn

Hogyan készülsz a húsvéti időszakra?

A karácsony után a második legnagyobb ünnep szerintem a húsvéti időszak. Ilyenkor fókuszba kerülnek a tipikus húsvéti alapanyagok. Már hetekkel ezelőtt elkezdtem agyalni, tervezgetni, milyen sütikkel, főételekkel készülök majd. Nemcsak magunknak, hanem a követőimnek is. Igyekszem időben megosztani az ötleteket, recepteket, hogy mindenki tudjon készülni, bevásárolni majd hozzájuk.

Tervezel még a jövőben az eredeti szakmáddal foglalkozni, vagy inkább már csak a főzésre, sütésre szeretnél koncentrálni?

Nem, sajnos vagy nem sajnos, de már nem tervezek az eredeti szakmámmal foglalkozni. Ez már a kisfiam születése után eldőlt, azóta pedig csak erősödött bennem, hogy jól döntöttem. A főzés, sütés szeretete az, ami igazán én vagyok, úgy érzem. Sok tervem van még a jövőre tekintve. Szerencsésnek érzem magam, mert a családom és a Férjem mindenben támogatnak.

Nyitófotó: @juhaszvivienn

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!