Életmód / Ezotéria

5 különleges jel, ami arra utal, valaki épp rád gondol – Éreztél már ilyet?

5 különleges jel, ami arra utal, valaki épp rád gondol – Éreztél már ilyet?

Furcsa érzelmek törnek rád

Jó eséllyel valaki éppen rád gondol akkor, ha hirtelen, a semmiből, furcsa érzelmek törnek rád.

Ezeknek nincs előzményük, vagy éppen kiváltó okuk, tehát szó sincs arról, hogy egyértelműen be tudod azonosítani az érzelmeid forrását. Ezek az érzelmek gyakran nagyon intenzívek, elsöprőek, ugyanis az a lényegük, hogy kizökkentsenek, felhívják a figyelmedet valamire.

Például arra, hogy valakinek éppen az eszében jársz… A kérdés már csak az, hogy szerinted ki az a valaki, és miért az adott érzelem formájában tapasztalod az energiáit?

Elmosolyodsz, vagy éppen elsírod magadat

Ez részben kapcsolódhat az előző ponthoz, de egymás nélkül is működhet a dolog.

Tehát: elsírhatod magadat anélkül, hogy nagyon szomorú lennél, és akár fel is kacaghatsz hangosan úgy is, hogy semmi vicces nem történt.

Ezek az érzelmi változások utalhatnak arra, hogy valaki az adott pillanatban gondol rád, de fogalmad sincs az egészről, csak az általa közvetített érzelmekről, amik aztán valahogy nálad is megjelennek.

Ha pozitív, kedves gondolatokat kapsz, akkor értelemszerűen mosolyra húzódik a szád, elönt egy kellemes melegség. Azonban, ha negatív energiát közvetítenek számodra, akkor azon te is inkább elszomorodsz, rossz kedved lesz, és bizony el is sírhatod magadat.

Megváltozik a gondolkodásod

Amikor valaki rád gondol, tudat alatt, vagy akár tudatosan megpróbál veled kapcsolatba lépni, mintegy üzenni neked. Ezt, ha érzékeny vagy, te is megérezheted, például azzal, hogy aktuálisan megváltozik a gondolkodásod.

Olyan dolgok jutnak a semmiből az eszedbe, amikre réges-régen nem gondoltál, vagy, amik egy bizonyos emberhez kapcsolódnak.

Ez már nem a véletlen műve! Egyesek, akik különösen érzékenyen reagálnak a telepátiára, akár arra is ráérezhetnek, ki gondol rájuk sőt, ha eljátszanak az így kapott gondolatokkal, még sokkal mélyebbre is áshatnak. Például lehetnek látomásaik, amik a jelenre, de a jövőre is koncentrálódhatnak.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást