Izgalmas, modern nappali szemfestés a kifutókról

Izgalmas, modern nappali szemfestés a kifutókról

Címlap / Stílus / Arc / Izgalmas, modern nappali szemfestés a kifutókról

Ahogy az előző, sötétebb, grunge-os sminket bemutató cikkben ígértem, a kifutók népszerű bogyószínű szemfestésére hoztam nektek egy visszafogottabb, nappali változatot is. A szemhéjpúder színe már magában is csodaszép és érdekes, és simán megállja a helyét egyedül is, de a sminkbe csempészett lilával egy igazán izgalmas, váratlan és modern kombinációt kapunk. A lila helyett bátran kísérletezhettek más színekkel is, mert szinte minden árnyalattal remekül mutat.

Alapozás és szemhéjfestés

Alapozzuk le a szemhéjunkat az intenzívebb színek és a smink tartósítása érdekében. A szemhéjunk teljes felületére vigyük fel a tündöklő bogyószínű szemhéjpúdert. Én ezúttal is a NYX Rust nevű festékét használtam.

Árnyékolás

Egy természetes, matt középbarna színnel dolgozzuk el a szemhéjunkra felvitt festéket. Ez a „befejezett” hatás mellett a semleges szín által visszafogottabbá is teszi az összhatást.

Dobd fel a sminket!

A modern és izgalmas hatásért vigyünk fel egy élénk lila szemhéjpúdert az alsó szempillák tövébe.
Az én kedvenc lilám a Make Up For Ever 92-es árnyalata, most is ezt használtam.

Kontúrozz!

Alul és felül is húzzuk ki a szemünket sötétbarna szemceruzával. Én a Max Factor kontúrceruzáját használva a fenti vonalat a szemhéj feléig, a pupilláig húztam, így kellően hagyja érvényesülni a bogyószínű szemhéjpúdert.
Alul csak a szempillák tövét kontúrozzuk óvatosan, ezzel tompítva egy kicsit a lila élénkségét és összhangba hozva a szem alsó és felső részét. Jöhet a szempillaspirál, és kész is vagyunk!

Így fejezd be a sminket

Sminkünket szépen kiegészíti egy halvány rózsaszín vagy bogyószínű pirosító és bőrtónusú, nem túl világos rúzs és/vagy szájfény.
Az én választásom a NYX Angel pirosítójára esett, ajkaimra pedig a L’Oreal Color Riche 235 Nude rúzsa, valamint a H&M Bite Me Blondie árnyalatú, isteni vanília illatú szájfénye került.

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!