Elég hideg van ahhoz, hogy minden különösebb ok nélkül megjutalmazd magadat egy finom, krémes forró csokoládéval. Ha nem porból, hanem magadnak készíted, garantáltan finomabb lesz, ráadásul az alábbi ötletekkel fel is dobhatod a csokoládé, tej és tejszín keverékét!
1/5 Klasszikus forró csokoládé fahéjjal
Egy lábasban forralj fel két csésze tejet, illetve, ha krémesebben szereted a forró csokidat, egy kis tejszínt is használhatsz.
Dobj a tejbe egy fahéjrudat és egy csomag vaníliás cukrot, majd ha felforrt, vedd le a tűzről, és távolítsd el a fahéjat.
Vízgőz felett olvassz meg 150 gramm kockákra tört ét- vagy tejcsokoládét, majd folyamatos kevergetés mellett lassan öntsd fel a fahéjas tejjel, és melegítsd tovább, amíg teljesen homogén állagú nem lesz az italod.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!