Elég hideg van ahhoz, hogy minden különösebb ok nélkül megjutalmazd magadat egy finom, krémes forró csokoládéval. Ha nem porból, hanem magadnak készíted, garantáltan finomabb lesz, ráadásul az alábbi ötletekkel fel is dobhatod a csokoládé, tej és tejszín keverékét!
2/5 Málnás fehér csokoládé
Egy kis csavar azok kedvéért, akik jobban kedvelik a fehér csokoládé ízét, vagy csak kicsit hiányzik nekik a nyár.
Egy kevés cukorral melegíts össze két csésze tejet, majd egy turmixgépben dolgozz össze vele egy marék málnát.
Természetesen használhatsz fagyasztott gyümölcsöt is, de akkor előbb hagyd kiolvadni és lecsöpögni.
Vízgőz fölött olvassz meg 150 gramm fehér csokoládét, majd öntsd fel a málnás tejjel, tálaláskor pedig díszítsd tejszínhabbal a krémes finomságot.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!