Inspiráló modern nyugalom-lakás Új-Zélandon

Inspiráló modern nyugalom-lakás Új-Zélandon

Címlap / Otthon / Dekor / Inspiráló modern nyugalom-lakás Új-Zélandon

Az Új-Zéland-i Auckland városában, festői tengerparton található ez a kétszintes luxus villa, divatos modern belső terekkel. Az újrahasznosítás jegyében egy meglévő struktúrára épült a ház, amely innovatív designjával felhívta magára a világ és a freshome.com figyelmét.

Természetes burkolatok

A kültéri burkolatok függőleges és vízszintes irányban lerakott fával valósultak meg, melyet a hideg fém és gipsz burkolatok ellensúlyoznak. A szikla egyenletlen magasságát kihasználva, az épület három szinttel rendelkezik.

A nyugalom háza

A tengerparti zavartalan kilátás fokozza a nyugalom érzését, a modern letisztult külterek pedig egyszerűségükkel szinte beleolvadnak a környezetbe. Lapos tetőszerkezete visszafogottan modern, ráadásul nagyszerűen illik a külső fa burkolatok vízszintesen réteges stílusához.

Hatalmas terek

A házban számos társalgó, egy hatalmas nappali, négy hálószoba szolgálja a lakók kényelmét. Tágas, nyitott tereit a fehér falak még légiesebbé teszik. A meleg fa burkolatok dominanciája a kültér után a beltérben is megjelenik.

Nyitott nappali

Az Új-Zéland-i házakra jellemzőek a nyitott nappalik, így több természetes fény áramlik be, és még közelebb érezhetik magukat a lakók a természethez. A natúr fa padlózat és bútorok meleg egyszerűségről tanúskodnak, amihez a mai trendek szerint szerény lakberendezés társul.

Modern konyha

A modern fa burkolatú konyhabútor, melybe tökéletesen beépített konyhagépek kerültek, teljes luxus felszereltségű konyhára utal. A bárpult is követi a ház jellegzetes csíkozott stílusát.

Kiegyensúlyozott beltér

A világos gránit munkalapok és rozsdamentes acél részletek ellensúlyozzák a meleg hangulatú fa bútorokat.

Luxus fürdőszoba

Minőség és modern egyszerűség jellemzi ezt a tekintélyes beltérrel rendelkező álom-fürdőszobát.

Üveg-fa lépcső

A két lakószintet stílusos lépcső kapcsolja össze a házra jellemző fa padlózattal burkolva, amit egy áttetsző üveg korlát övez.

Felső szint

A felső szintről ámulatba ejtő kilátás nyílik a padlóig érő hatalmas ablakoknak köszönhetően. A konyha mellett egy stílusos ebédlő és egy társalgó került kialakításra.

Inspiráló hálószoba

A legfelső emeleten egy tekintélyes méretű hálószoba található, nem mindennapi kilátással. A hálószobából tengerparti kilátású terasz nyílik.
Építészet a freshome.com -on

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást