Az indiánok gyógyító köve a fogyókúrát is támogatja

Az indiánok gyógyító köve a fogyókúrát is támogatja

Címlap / Életmód / Ezotéria / Az indiánok gyógyító köve a fogyókúrát is támogatja

A kéz, amely türkizt visel, sohasem lesz szegény.” – tartja a régi közmondás. Az ókor embere a türkiznek védő-gyógyító szerepet tulajdonított, de a tengerszínű ásvány napjainkban is nagyon népszerű, hiszen testileg és lelkileg egyaránt viselője hasznára válik.

1/5 Természetes kedélyjavító

A manapság oly gyakran előforduló lelki eredetű (pszichoszomatikus) betegségek kezelésében a türkiz éppen olyan hatékony, mint a stressz vagy a depresszió leküzdésében.

Emellett az ásványnak nagy szerepe van a félelem elűzésében, valamint a szorongás csökkentésében is. Auratisztító hatása révén megvéd a negatív rezgésektől, belső nyugalomra ösztönöz, ugyanakkor segít minden helyzetben ébernek maradni.

Viselőjének önbizalmat kölcsönöz, és segítségével megszüntethető az ingadozó kedélyállapot.

2/5 A torokcsakra őre

A torokcsakra a nyak elülső részén található kis mélyedésben helyezkedik el. E csakrán keresztül juthatunk el saját belső világunkhoz, és ez a terület szabályozza a kommunikációt is.

A torokcsakra színe és kristálya egyaránt a türkiz, mindenféle toroktáji betegség esetén hatékony lehet, a köhögéstől kezdve a hörghuruton át a vírusos fertőzésekig. Segítségével még a pajzsmirigy problémák is orvosolhatók.

Mivel a hallás zavaraiért szintén a torokcsakra nem megfelelő működése a felelős, a türkiz hallásproblémák esetén is bevethető.

3/5 Segíti a kommunikációt

A kommunikáció – történjen akár szóban, akár írásban – rendkívül fontos szerepet tölt be az életünkben. Ha nem tudunk megfelelően kommunikálni, az akár az emberi kapcsolataink rovására is mehet.

Ilyen esetekben is bátran segítségül hívhatjuk a türkizt. Ez a kő sikerrel alkalmazható akár a dadogás leküzdésében is, és mindenképpen számíthatunk rá, ha nem találjuk a megfelelő szavakat. Állásinterjún, vizsgán, tárgyaláson egyaránt hasznát vehetjük.

Segít világosan és őszintén kifejezni magunkat.

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»