Az Ikrek jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

Az Ikrek jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / Az Ikrek jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

Az asztrológiai elemzés nagyon bonyolult dolog, és messze túlmutat azon, hogy mi a horoszkópod, avagy a zodiákusod. A személyiséged sok-sok apró dologból tevődik össze: nagyon sokat számít, mi az aszcendensed, a holdjegyed, de a párkapcsolataidat nagyban meghatározza, a születésed pillanatában melyik jegyben állt a Vénusz bolygó.

Ezért van az, hogy ha egy valóban mindenre kiterjedő, átható önismereti jellemzésre vágysz, feltétlenül egy asztrológussal kell beszélgetned. Addig is, amíg erre sort kerítesz, ismerd meg, milyen alapvető tulajdonságokat köszönhetsz az aszcendensednek, ha az Ikrek jegyében születtél!

Ikrek horoszkóp Kos aszcendens

Bár nagyon távol áll a két jegy egymástól, együttesen mégis képesek jó hatást kifejteni a személyiségedre.

A Kos nagyobb kitartást, odaadást biztosít a túlságosan is szertelen és kíváncsi Ikreknek.

Sokkal jelentősebb a munkavállalási kedved és az önfegyelmed, mint egy áltagos Ikreknek.

Jobban átlátod a lehetőségeket, az előtted álló élethelyzeteket, célirányosabban keresed a megoldásokat.

Az Ikrek zodiákus ugyanakkor egy kicsit könnyedebbé, kevésbé merevvé teszi a Kos hozzáállását, és több kommunikációt, vidámságot csempész a mindennapjaidba.

 

Ikrek horoszkóp Bika aszcendens

Nehéz párosítást takar a Bika aszcendens és az Ikrek zodiákus, ugyanis általuk két nagyon ellentétes pólus találkozik egy személyben: talán te is sokszor azt érzed, hogy legalább két személyiséged van.

Az egyik spórolna, stabilitásra, nyugalomra törekedne, a másik viszont állandóan jönne-menne, ismerkedne, szórná a pénzt, mindenbe belevágna, ami éppen felkeltette a kíváncsiságát.

Már csak ennek a két végletnek köszönhetően is sokszor megesik, hogy elbizonytalanodsz saját magadban és a terveidben, nehezen valósítod meg az ötleteidet, és hajlamos vagy rá, hogy a hibákat másokban és a körülményekben keresd.

 

Ikrek horoszkóp Ikrek aszcendens

Amikor ugyanaz a zodiákusod, mint az aszcendensed, akkor érezheted úgy, hogy az általános jellemzések szinte tökéletesen illenek rád. Ennek oka az, hogy ilyen esetekben felerősödik az adott jegy minden tulajdonsága: a jók és a rosszak egyaránt.

Az Ikrek legjellemzőbb vonása a kettőség, mindig a két véglet harcol egy személyiségen belül. A jó és a rossz, a vidám és a szomorú, a test és a lélek, az egység és a kettősség.

Könnyed, szertelen, kíváncsi a természeted, minden érdekel, de többnyire mindenbe csak felszínesen kapsz bele, hiszen annyi minden vár még rád.

Nehezen találsz olyan partnert, aki hosszútávon is aktívan leköti a figyelmedet, és ugyanez áll a munkádra, a tanulmányaidra. Az egész életedet a fejlődni, tenni akarás köti le, csak sokszor úgy érzed, nem tudod pontosan, merre kellene elindulnod.

 

Ikrek horoszkóp Rák aszcendens

Ennek a két könnyed és érzelmes jegynek a találkozása sajnos meglehetősen ingatag talajra vezet. A Rák érzékeny, visszafogott és kedves, mindenkivel törődő természetét még inkább elbizonytalaníthatja az Ikrek szertelensége.

Felerősödik az aszcendens kíváncsisága, hiszen az Ikrek mindenbe belekap, de kitartás híján semmit sem fejez be – a Rák még ritkábban és még lassabban veti bele magát új dolgokba, legfeljebb csak akkor bevállalós, ha a családjáról van szó.

Nehézségek adódhatnak a párkapcsolatokban is, hiszen a Rák igényli a stabil otthont, a családot, az Ikrek viszont hajlamos a kilengésekre.

 

Ikrek horoszkóp Oroszlán aszcendens

Nem mindig rossz, amikor a tűz és a levegő jegy találkozik egy személyiségen belül, ugyanakkor az Oroszlán aszcendens számára sokszor tartogathat kellemetlen meglepetéseket az Ikrek zodiákus.

Utóbbi túlzott könnyedséget, szertelenséget adhat neked, aminek köszönhetően meglehetősen komplikált, körülményes lehet az életed.

Bonyolulttá válhatnak a kapcsolataid, nehezen találod meg a számodra ideális munkahelyet, nem tudsz határozottan dönteni bizonyos kérdésekben.

Nagyon igényled mások jelenlétét, imádsz társaságba járni, szeretsz a központban lenni és nem hagyod, hogy unalmassá váljanak a hétköznapjaid.

 

Ikrek horoszkóp Szűz aszcendens

Sokszor dúlnak benned benső konfliktusok, aminek az oka az, hogy az Ikrek zodiákus és a Szűz aszcendens két merőben eltérő jegy.

Míg a horoszkópodnak megfelelően nehezedre esik a kitartás, a precizitás és sokszor nem vagy annyira gyakorlatias, mint amennyire elméletben érted a dolgokat, addig az aszcendensed éppen ezekben a hiányosságokban jeleskedik.

Ez persze elsülhet jól is, és kaphatsz egy kiegyensúlyozott alapszemélyiséget, de sokszor érezheted azt, hogy állandóan kontrollálnod kell magadat, márpedig ez a zodiákusodat nagyon feszélyezi.

 

Ikrek horoszkóp Mérleg aszcendens

A Mérleg jegy mindenkire jó hatást gyakorol: neked is segít, hogy könnyebben rendezd a konfliktusaidat, megértőbb, türelmesebb legyél másokkal.

Mivel a Mérlegek remek diplomáciai képességgel rendelkeznek, az aszcendensed téged is támogat, hogy legyőzd a zodiákusod szertelenségét.

Nagyobb odaadással tudsz mások felé fordulni és mivel együtt érzőbb is vagy, jóval gördülékenyebben tudod intézni a különféle fennakadásaidat.

Mindezek ellenére sikerült megőrizned az Ikrek oldalad kettőségét, de egy átlagos Ikrekhez képest sokkal könnyebben el tudod kötelezni magadat a helyes úton.

 

Ikrek horoszkóp Skorpió aszcendens

Míg a Mérlegek szinte mindenkivel megtalálják a közös hangsúlyt, addig a Skorpiókkal nem ez a helyzet, ők szinte ösztönösen kerülnek bizonyos jegyeket.

Nos, az Ikrek éppen ebbe a csoportba tartoznának, ezért benned is jellemző módon küzd a két véglet.

Sokszor azt érezheted, szinte magad ellen harcolsz: a Skorpió éned mindig az egyenes utat választaná, gond nélkül belekeveredne a konfliktusokba és mindenki felett átvenné az irányítást, míg az Ikrek oldalad inkább játszmázna, kivárna, és sokkal hajlamosabb arra, hogy ellavírozzon a felszínen.

Nehezen találod az összhangot, mert legbelül vágysz a megértésre, az igazán tartalmas érzelmek megélésre, de sokszor mégis úgy véled, egyszerűbb, ha nem ásol túl mélyre.

 

Ikrek horoszkóp Nyilas aszcendens

Benned a két leginkább megfoghatatlan jegy találkozik: a szellemes és kíváncsi Ikrek, valamint a kalandvágyó, szabadságmániás Nyilas.

Bátran mondhatjuk, nem vagy az a típus, akinek egykönnyen le lehet kötni a figyelmét, vagy akit egyszerű korlátok közé szorítani.

Érdekelnek a művészetek és mindennel megpróbálsz szembemenni, ami kicsit is gátol az önállóságod kiterjesztésében – ide értve a munkádat és a párkapcsolataidat egyaránt.

Rengeteg ismerősöd van, és folyton újakat keresel.

Amikor van rá módod, akkor nekivágsz a nagyvilágnak, de még sosem érezted azt, hogy igazán hazaérkeztél.

 

Ikrek horoszkóp Bak aszcendens

Érdekes kettőséget alkot a Bak aszcendens az Ikrek zodiákussal, ugyanis két végpont találkozik egy személyben: a mindig szigorú, határozott és következetes Bakot jól kiegészítheti a kíváncsi, könnyed és rugalmas Ikrek természete.

Szerencsés bolygóállás mellett ez a kombináció boldog és kiegyensúlyozott egyéniséget feltételez, hiszen a személyiségedet kiegyensúlyozza a tenni akarás és a másokkal való törődés kettőse.

Remekül helyt állsz az életben, mert egyszerre tudod átlátni a dolgok materiális és érzelmi oldalát.

 

Ikrek horoszkóp Vízöntő aszcendens

A függetlenségi vágyad ebben a kombinációban erőteljesen megnő, ugyanis mind a Vízöntő, mind az Ikrek imádja az önállóságot és a szabad akarat érvényesítését, gyakorlását.

Ennek megfelelően nagyon nehéz téged lekötni, sem párkapcsolatban, sem munkában nem tűröd, ha korlátozni próbálnak.

Annak ellenére, hogy mindkét jegy légiesen könnyed, a Vízöntő aszcendensed jó hatást gyakorol az Ikrek zodiákusodra.

Általa becsületesebbé, megértőbbé és elfogadóbbá válsz, valamint még tovább fokozódik a művészi hajlamod.

Az alaptermészeted kiegyensúlyozott és leszámítva azt, hogy egy örök gyerek él benned, nem kell komolyabb nehézségekkel számolnod.

 

Ikrek horoszkóp Halak aszcendens

Sem az Ikrek zodiákusod, sem a Halak aszcendensed nem egy erőteljes, határozott jegy.

Ennek megfelelően nincs túl sok önbizalmad sőt, mondhatjuk, hogy nagyon sűrűn elbizonytalanodsz saját magadban éppúgy, mint általában a képességeidben.

Nehezen éled meg az érzelmeidet, gyakran vagy irigy, és ha párkapcsolatban élsz, sűrűn felüti a fejét részedről a féltékenység.

Mivel az érzelmeid a nehézségek ellenére – vagy éppen azért –rendkívül intenzívek, sűrűn gyötör lelkiismeret-furdalás és úgy érzed, sosem lehetsz elég jó.

A problémáid elől általában a művészetekbe és a magányba menekülsz, jobban szeretsz egyedül lenni.

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

1 hozzászólás

  • Valentin
    2021.07.09., 00:02

    Tokeletes parkapcsolat kereso leirasokat tartalmaz ez az oldal❤️

    Válasz

Írj egy hozzászólást