Hatalmas horoszkóp tévhitek: ez az igazság a zodiákusodról

Hatalmas horoszkóp tévhitek: ez az igazság a zodiákusodról

Címlap / Életmód / Ezotéria / Hatalmas horoszkóp tévhitek: ez az igazság a zodiákusodról

Kos

A Kosokról elterjedt, hogy forró fejűek, könnyen dühbe gurulnak, türelmetlenek és telhetetlenek. Szeretnek parancsolgatni, mindeközben meggondolatlanok és szervezetlenek. Csodálatos ambíció, rettenthetetlenség és kalandvágy van az ereikben.

A Kosok jellemére valamelyest igazak a fenti állítások, de sokkal szelídebb mértékben. A legtöbb Kos energiájához bölcsesség is párosul, gondolkodó ember aki ugyanannyira képes szelíd is, mint robbanékony lenni.

Aki a Kos jegyében született, szerencsésnek érezheti magát, mert személyiségét jól fel tudja használni az életben, és rendkívüli teljesítményre képes. Akaratereje páratlan, minden nehéz helyzetből meglátja a kiutat.

Bika

Elterjedt tévhit a Bikákról, hogy lassú, makacs személyiségek, akik szeretnek a jóban dúskálni, sőt, kifejezetten kapzsik. Tévhit, hogy a bikák nem tudnak betelni az élet apró, finom örömeivel és mindig többet akarnak.

A Bikák közel sem makacsok, könnyen alkalmazkodnak és laza viselkedésük van. Érzéki emberek, akik képesek értékelni a minőségi életet, de közel sem nevezhetők materialistának. Épp ellenkezőleg, legtöbbjük inkább idealista.

Szeretnék, ha életükből a legtöbbet tudnák kihozni, és semmi sem állítja meg őket céljaik elérésében.

Legnagyobb áldásuk az ösztönös igazságérzetük, ezért képesek a legjobb fajta világi törekvésekre és a legokosabb barátságkötésekre. Ha sikerül bízniuk az életben és józan ítélőképességükben, gördülékeny életútjuk lesz.

Ikrek

Úgy tartják az Ikrek szülöttek nagyon beszédes, közlékeny emberek, ezért állítólag alkalmasak kereskedelmi és meggyőzőképességet igénylő munkákra. Szeretik gyűjteni a triviális információkat és tele vannak kérdésekkel. Azt is tartják, hogy a csillagjegy szülöttje tele van ellentmondásokkal, hajlamos a hangulatingadozásokra.

Az Ikrek egyértelműen elfoglalt ember, aki állandóan aktívan tartja érdeklődő elméjét, és különösen élvezi az információ cserén alapuló beszélgetéseket. Azonban nem minden Ikrek csillagjegyű szereti a társaságot, vagy van jó meggyőző képessége.

Egyesek igencsak félénkek, de szeretik ha problémát kell megoldaniuk. Nem gyakrabban történik velük hangulatingadozás, mint bárki mással, bár tény, hogy rendkívül gyorsan képesek hangulatot váltani.

Az Ikrek csillagjegyű személyek képesek a dolgokat mindkét irányból megközelíteni, ez a fajta rugalmasságuk pedig jó üzleti érzéket jelent. Az Ikrek jó barát, aki mindig segítőkész és megértő.

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást