Hogyan lepd meg a kollégáidat karácsonyra? Tuti-siker ajándék ötletek

Hogyan lepd meg a kollégáidat karácsonyra? Tuti-siker ajándék ötletek

Címlap / Otthon / Hogyan lepd meg a kollégáidat karácsonyra? Tuti-siker ajándék ötletek

Sok cégben már elterjedt a karácsonyi húzás hagyománya, amikor mindenki egy valakit ajándékoz meg a kollégái közül, és hogy kit húztál, azt az ajándékozásig titokban kell tartani. Ha a közvetlen kollégád neve volt a céduládon, akkor könnyebb helyzetben vagy, de ha olyan valakit, akit nem ismersz annyira jól, akkor bizony törni kell egy kicsit fejed, hogy mivel lepd őt meg.

Íme néhány ötlet!

Titkos angyal

Ha nem ismered őt annyira, akkor figyeld meg a következő napokban, hogy mit iszik, mit eszik, mit tart az asztalán, mikor végez a munkájával.

Az ajándékozás előtti egy hétben pedig titokban lepd meg őt pár aprósággal, például készíts egy csésze kávét az asztalára, mielőtt megérkezik, és hagyj ott egy kedves üzenetet, amiben utalsz arra, hogy ez már a karácsonyi ajándékozás jegyében történik.

Egy üveg finomság

Az édességnek bárkiről is legyen szó, nem könnyű ellenállni, ezért ez lehet egy aduász.

Süthetsz is, és azt becsomagolhatod díszdobozba, de nagyon trendi és kedves ajándék egy befőttes üvegben előre elkészíteni rétegezve a sütemény hozzávalóit, és rácímkézni a receptjét.

A tejet és tojást biztosan utólag kell hozzáadnia, de remek ajándék lehet bárkinek, még fiúknak is, hiszen könnyen elkészíthető.

Tekerd körbe szalaggal és írj hozzá egy karácsonyi üdvözlőt, hogy még személyesebb legyen.

Közös program

Nem kell feltétlenül tárgyakban gondolkoznod.

Ez egyben egy jó alkalom lehet arra is, hogy az iroda falain kívül is megismerjétek egymást, ezért akár egy programmal is megajándékozhatod a szerencsést.

Derítsd ki, hogy milyen koncertekre szeret járni, vagy szereti-e a színházat, és nézd meg, hogy milyen programlehetőségek vannak az ünnepek után, így lesznek tervek akkorra is, mikor visszajöttök az irodába.

Utazócsomag

Manapság kevés olyan emberrel találkozunk, aki ne szeretne utazni.

Mivel fapados járatokkal már sok helyre kedvezményesen el lehet jutni, ezért sokan egy hosszú hétvégére is szeretnek kirepülni egy másik városba.

Ilyenkor elég egy hátizsák, vagy kisebb méretű kézipoggyász, amihez viszont korlátozzák a folyadék mennyiségét.

Készíts egy ilyen utazócsomagot, amit ha legközelebb utazik, egy mozdulattal be tud pakolni.

Ez tényleg nemtől, kortól, hobbitól független ajándék, ezért bárkit húzol, annak egy hasznos csomaggal tudsz kedveskedni.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást