Mit találsz vonzónak egy pasiban? 5 izgalmas dolgot árul el rólad

Mit találsz vonzónak egy pasiban? 5 izgalmas dolgot árul el rólad

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Mit találsz vonzónak egy pasiban? 5 izgalmas dolgot árul el rólad

1/5. Hogy te mit találsz vonzónak saját magadban

Egyesek úgy tartják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de az igazság az, hogy az esetek többségében olyan személyt keresel, aki sokban hasonlít hozzád.

Például amikor egy ambíciózus nő találkozik egy olyan pasival, aki ugyancsak tudja, mit akar az élettől, a szikra rögtön fellobban közöttük. Ha valaki imádja a kutyákat, biztos, hogy csak olyan férfihoz tud vonzódni, aki szintén nagy állatbarát. Sőt, az sem ritka, hogy azért vonzódunk a rosszfiúkhoz, mert nekünk is van egy lázadó oldalunk, amit igyekszünk elnyomni. Vagyis ami igazán tetszik neked másokban, sokszor épp az, amit magadban is nagyon szeretsz.

2/5.
Hogy milyen tulajdonságokra vágysz még magadban

De mi van akkor, ha tényleg az tetszik egy pasiban, amit magadban sehogy sem találsz?

istockphoto

Például te egy tipikusan félénk, visszafogott lány vagy, és mindig a társaság leghangosabb személyébe zúgsz bele. Mert ilyen is könnyen megeshet! Sokszor épp olyan személyhez vonzódsz, akiben megvan az, ami benned nincs; az agyad pedig ezzel a módszerrel próbál rávenni téged arra, hogy hasonlóan kezdj el viselkedni.

Ugyanez igaz akkor is, ha te magad nem vagy egy sportos alkat, de folyton olyan pasikért vagy oda, akik fociznak vagy kosaraznak. Hiába nem rajongsz ezért a sportért, és kedved sincs folyton szurkolni nekik a pálya szélén, mégis vonzanak. Ilyen esetben valójában az elhivatottságuk, kitartásuk és motivációjuk az, ami igazán tetszik neked; és ez az, amiből többet szeretnél magadnak is.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást