Kikapcsolódás / Szórakozás

Hírességek, akik sokkal idősebbnek vagy fiatalabbnak tűnnek a koruknál

Akik letagadhatnának pár évet

Sandra Bullock

A 90-es és 2000-es évek romantikus komédiáinak koronázatlan királynője már rég kinőtt a kedves, barnahajú szomszéd lány szerepből és hihetetlen alakításokat tett le az asztalra. A legmegdöbbentőbb azonban, hogy a külseje szinte mit sem változott azóta, hogy Keanu Reeves-szel együtt száguldott egy busszal az 1994-es Féktelenül című filmben, pedig Sandra idén betöltötte az 56-ot.

 

Chuck Norris

Ha valaki, akkor Chuck Norris biztosan képes lenne megállítani az időt. Szinte meg sem lepődünk, hogy a színész idén márciusban betöltötte 80. életévét. Persze, talán ma már nem tudna olyan csodás pörgőrúgásokat bemutatni, mint korábban a texasi kopó szerepében, de hogy jó 20 évet letagadhatna, az egészen biztos. 

 

Jennifer Aniston

Nincs más magyarázat: mindenki Rachelje egyszerűen konzerválódott. Aniston ugyanis 51 éves elmúlt idén januárban, de még mindig ugyanaz a bájos és fiatalos nő, akit megszerettünk a sorozatban.

 

Paul Rudd

Az ő nevét is a Jóbarátokból ismertük meg, de azóta számtalan vígjáték mellett a Marvel-filmeken is a szívünkbe zártuk. Ő játssza Hangyát, aki profi tolvajból válik igazi Bosszúállóvá. Rudd igazi kölyökarcú színész, így nehéz elfogadni, hogy bizony ő is 51 éves.

 

Samuel L. Jackson

Nem túlzás igazi élő legendának nevezni a színészt, aki 1948-as (!!!) születése óta számtalan filmben játszott ikonikus karaktereket. Ez bizony azt jelenti, hogy idén decemberben már 72 éves lesz, azonban az elmúlt 30 évben szinte semmit sem változott a külseje. Az egyetlen, ami elárulhatja talán az, ha növeszt egy kis őszülő szakállat. Ha ilyen jól tartja magát, bízhatunk benne, hogy számtalan filmben láthatjuk még visszavonulása előtt.

 

A cikk a következő oldalon folytatódik. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást