Nicole Kidman alpakát tart, Justin Bieber majmot. 10 híresség, egzotikus háziállattal

Nicole Kidman alpakát tart, Justin Bieber majmot. 10 híresség, egzotikus háziállattal

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Nicole Kidman alpakát tart, Justin Bieber majmot. 10 híresség, egzotikus háziállattal

Nicole Kidman – Alpaka

2017-ben a színésznő a Vogue riporterét látta vendégül ausztráliai otthonában és a kérdésre, miszerint mi a kedvence a birtokon, gondolkodás nélkül rávágta, hogy az alpakái. Az eredetileg Dél-Amerikából származó állatok kedvesek, habár ők is ugyanúgy tudnak köpni, mint a lámák.

 

Arnold Schwarzenegger – Szamár

Aki követi a Terminator Instagramját, annak ismerős lehet a színész két aranyos szamara, ugyanis előszeretettel fotózza őket. A csacsik gyakran betévednek a házba is és a gazdi nemrég egyiküknek, Lulunak még a Happy Birthday-t is elénekelte, mikor az állat egyéves lett. Nemcsak Arnie kedveli ezeket a patásokat, Reese Witherspoonnak is két szamara van.

 

Jennifer Garner – Csirke

A bájos színésznő tyúkja, Regina George igazán kivételes szárnyas volt, hiszen rajongásig szerették és Jennifer sokszor sétáltatta pórázon. Regina sajnos 2018-ban elhunyt, Jennifer pedig egy kedves Instagram-videóban emlékezett meg róla. 

 

Kirstie Alley – Lemur

Kirstie szenvedélyes szóvivője a madagaszkári esőerdők védelmének és ezen munkája során szeretett bele a lemurokba. Szerinte ezek a jópofa makik igazán remek társaság és nem is egy, hanem 14 lemurt tart.

 

George Clooney – Malac

Max, a csüngőhasú malac George hű társa volt 13 éven keresztül. Olyannyira, hogy minimum egy olyan párkapcsolatáról is tudunk, amit Max miatt fejezett be: Celine Balitran modell állítólag azt mondta, vagy ő, vagy a malac és tudjuk, hogy a színész végül kit választott. Max nemcsak a színész otthonában lakott, többször utazott vele magángépen is.

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást