Híres szerelmek, amelyeknek csak a halál vethetett véget

Híres szerelmek, amelyeknek csak a halál vethetett véget

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Híres szerelmek, amelyeknek csak a halál vethetett véget

Céline Dion és René Angélil – Munkakapcsolatnak indult

Céline fiatal lányként nem volt sem túl szép, sem jó tanuló, nem nagyon voltak barátai. A bátyja küldte el azt a bizonyos demót, ami elindította Céline karrierjét, az akkor már híres managernek számító René Angélilnek. René, ahogy meghallotta Céline-t, nem is látott maga előtt mást, csak azt a célt, hogy megjelentethesse a lány első albumát.

Amikor először találkoztak, Céline 12 éves volt, René pedig 38. Hat év múlva már együtt voltak, de titkolták, hiszen tartottak az emberek véleményétől. Nyolc év múlva mégis összeházasodtak, mert a szerelmük csak még erősebb lett. Három gyermekük született, egy kisfiú és egy ikerpár.

Céline és René nagyon boldog házasságban éltek, szakmailag is mindent elértek, amit csak lehetett. Ám a rák, a gyilkos kór, amivel René már egyszer megküzdött, újra kettejük közé állt.

Most azonban már végleg… René Angélil 2016 januárjában örökre elaludt. 

 

Kelly Preston és John Travolta – Igazi álompár

Tavaly július 12-én mindenkit sokkolt a hír, hogy a gyönyörű színésznő, édesanya, Kelly Preston elvesztette a mellrákkal vívott kétéves küzdelmet. Valószínűleg még annak is gombóc nőtt a torkába, aki nem látta egyetlen filmjét sem, csak azt tudta róla, hogy John Travoltával elválaszthatatlanok voltak.

1991-ben volt az esküvőjük, már akkor igazi álompárként beszéltek róluk. Ez a titulus évtizedek múltán is igaz volt rájuk. Három gyermek szülei lettek, 1992-ben megszületett Jett fiuk, 2000-ben Ella lányuk, és 2010-ben Benjamin, a legkisebb. Sajnos Jett 2009-ben meghalt, így ezzel a tragédiával is ketten birkóztak meg.

A szerelmük példaértékű mindenki számára. Egyszer ezt nyilatkozták: „Törődünk egymással, és mindig kiállunk a másik mellett, arra is ügyelünk, hogy szerelmünk lángja sose aludjon ki.”

 

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást