Család / Életmód / Hobbi / Otthon

8 fotós trükk és téma, amivel idén szenzációs karácsonyi képeid lesznek

8 fotós trükk és téma, amivel idén szenzációs karácsonyi képeid lesznek

A karácsonyi képeknek van valami különleges hangulatuk. Nem feltétlen az a tökéletes ünnepi kép, amin besütött hajjal, magassarkúval pózolunk a fa előtt, sokkal inkább számít az egyediség. Szeretnénk néhány ötletet adni, hogyan készíts egy szép, maradandó emléket magadról és az idei karácsonyodról.

1. Fények minden mennyiségben

A körítés igenis számít és minden fotós jól tudja, hogy leginkább a fényekkel lehet játszani egy fotózás során. Mi is arra bíztatunk, hogy úsztasd magad fényáradatban, mert nagyon bensőséges hangulatot teremthetsz vele a képeken.

Elég, ha veszel pár izzósort, azokat szépen elrendezgeted magad körül, néhánnyal pedig a hátteredet díszíted. Ami az outfitedet illeti, nem feltétlen kell testhezálló ruhában pózolnod, inkább vedd elő a kedvenc karácsonyi pizsidet, egy mikulás sapkát és már mehet is a kattintás.

2. Legyél különc!

Az internet tele van ilyenkor tökéletesen beállított karácsonyi képekkel, ami tényleg nagyon szép és ízléses, de valahogy olyan steril az egész. Éppen ezért biztos, hogy nagy sikert fogsz aratni egy olyan képpel, ami nem a megszokott tip-top stílusban készül. Mondjuk egy karácsony reggeli kép igazán ütős lehet.

Te, az ajándékaid és a kedvenc kávéd a kezedben, ami soha nem hiányozhat. Ha nem feltétlen szeretnéd a reggelt sminkkel indítani, akkor kicsit fordítsd el a fejed a kamera elől és máris kész a legszuperebb karácsonyi kép.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást