Hatalmas virágok a falon: mit gondolsz az új tapétatrendről?

Hatalmas virágok a falon: mit gondolsz az új tapétatrendről?

Címlap / Otthon / Dekor / Hatalmas virágok a falon: mit gondolsz az új tapétatrendről?

Már önmagában a tapéta, főleg a mintás tapéta is különböző érzést vált ki különböző emberekből. Van, aki imádja, van, aki gyűlöli, viszont az idén berobbanó virágos tapétatrendtől így vagy úgy, de mindenkinek leesik az álla. Mutatjuk, mire gondolunk!

Őrölt, hatalmas, színes, buja virágok. Amire nemrégiben még kapásból rámondtuk volna, hogy giccs, az újabban a lakberendezők kedvence, és jobban megnézve lehet, hogy nekünk sincs igazán ellenünkre a dolog.

Kép forrása: backtothewall.com

A hatalmas virágminták az új trend szerint beboríthatják akár az egész szobát is, vagy csak egyetlen falon, egyetlen bútordarabot is körülölelhetnek.

Kép forrása: etsy.com

Bár egyértelműen a színes, látványos motívumok dominálnak a lakberendezési trendekben, annak sem kell megijednie, aki visszafogottabb virágokat szeretne: fekete-fehérben is divatosak most ezek a tapéták, a lényeg, hogy virág legyen!

Kép forrása: muralswallpaper.co.uk

Az egyébként is kicsi, előnytelen kialakítású tereket ezek a tapéták nem normál szobának próbálják láttatni mindenféle optikai trükkökkel, hiszen ez teljesen úgysem sikerülni. Inkább kiemelik, és előnyükre fordítják a furcsaságukat.

Kép forrása: devinbrugman/instagram.com

Még a szintén népszerű, geometriai mintás tapéták is virágmintákat imitálnak ebben az évben.

Kép forrása: digsdigs.com

A kisebb méretű, lenyomat szerű minták jól beleillenek abba a trendbe is, ami a vintage nyomán természetes anyagok, formák, régi könyvekből ismerős ábrák segítségével hozza be a természetet a lakásba.

Kép forrása: emma_von_brommson/instagram.com

A fotorealisztikus, óriási virágokat ábrázoló tapéta minden szempontból megfelel a legfrissebb trendeknek, de ennek ellenére mi egy kicsit túlzásnak érezzük.

Kép forrása: muralswallpaper.com

Oké, szerintünk is nagyon erős a hippi-vonal, de ennek ellenére a sötét háttérre nyomott, hatalmas virágokat azonnal megvettük.

Kép forrása: whileshenaps.com

Szintén a virágminta mellett szóljon, hogy a 2017-es év színével, a lombzölddel testi-lelki jóbarátok, mindegyik jobban mutat a másik mellett.

Kép forrása: wallpaperdirect.com

A watercolor tapéták szinte kiáltanak a virágmintáért, és idén végre egymásra is találnak. Talán ez az a formája a virágos tapétatrendnek, amit a legtöbben befogadhatónak, és a valódi otthonokban is használhatónak tartanak majd.

Kép forrása: urbanflowers.nl

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!