5+1 csillagjegy-párosítás akinek a legszenvedélyesebb a kapcsolata

5+1 csillagjegy-párosítás akinek a legszenvedélyesebb a kapcsolata

Címlap / Életmód / Ezotéria / 5+1 csillagjegy-párosítás akinek a legszenvedélyesebb a kapcsolata

1/6 Ikrek és Nyilas

Ha ez a két csillagjegy egymásra talál, egy igazán vibráló, unalomtól mentes kapcsolat veszi kezdetét!

Mindketten tele vannak optimizmussal, kíváncsisággal, és lelkesen belevetik magukat a kalandokba, ezért szinte állandóan van tervben náluk egy utazás, egy közös program, egy újabb terv.

Nagyon alkalmazkodókészek, ezért sosincs vita arról, hogy az egyik fél elnyomná a másikat, ráadásul megadják egymásnak a kellő szabadságot is. Így jut idejük saját, különálló életükre és barátaikra is. Ritka, hogy két ember között ennyire meglegyen a szikra!

2/6 Bika és Rák

Két érzelmes csillagjegyről van szó, akiknek kapcsolatát az egyetértés jellemzi. Ők szinte mindig egy hullámhosszon perdülnek, hasonló az érdeklődési körük, és ennek köszönhetően tökéletesen ki tudják elégíteni a másik igényeit, vágyait.

A mélyen szántó, őszinte beszélgetések rendkívül gyakoriak, ezért a kettejük közötti kapocs sokkal erőteljesebb, mint bármelyik másik csillagjeggyel.

Pont ugyanannyira vágynak a szociális eseményekre és az otthon töltött, pihenős hétvégékre, ezért az ő kis világukat akár a nyugalom szigetének is lehet nevezni.

Oldalak: 1 2 3

2 hozzászólás

 • Berni
  2020.12.14., 11:02

  A skorpió-halak páros már megint….nem értem miért. Nekem 4 bolygó is van a skorpióban ,a születési dátumom szerint,ami úgy tudom tovább erősíti a jegy tulajdonságait. Elmondhatom ,hogy a halak természete kifejezetten irritál, még barátok között sincs egyetlen halak jegyű ember se a környezetemben. Viszont a mérlegeket,bakokat,nyilasokata nagyon bírom. És a másik jegy,akikkel szintén szeretik összepárosítani a skorpiókat ,a rákok. Hát, velük se jövök ki 🙂

  Válasz
  • Baba
   2021.02.04., 11:30

   Ezzel nem értek egyet. Skorpióként Halakkal tökéletes minden.

   Válasz

Írj egy hozzászólást