Életmód / Ezotéria

Ennek a 6 csillagjegyes párosításnak a legszenvedélyesebb a párkapcsolata

Ikrek és Nyilas

Ha ez a két csillagjegy egymásra talál, egy igazán vibráló, unalomtól mentes kapcsolat veszi kezdetét!

Mindketten tele vannak optimizmussal, kíváncsisággal, és lelkesen belevetik magukat a kalandokba, ezért szinte állandóan van tervben náluk egy utazás, egy közös program, egy újabb terv.

Nagyon alkalmazkodókészek, ezért sosincs vita arról, hogy az egyik fél elnyomná a másikat, ráadásul megadják egymásnak a kellő szabadságot is. Így jut idejük saját, különálló életükre és barátaikra is. Ritka, hogy két ember között ennyire meglegyen a szikra!

Bika és Rák

Két érzelmes csillagjegyről van szó, akiknek kapcsolatát az egyetértés jellemzi. Ők szinte mindig egy hullámhosszon perdülnek, hasonló az érdeklődési körük, és ennek köszönhetően tökéletesen ki tudják elégíteni a másik igényeit, vágyait.

A mélyen szántó, őszinte beszélgetések rendkívül gyakoriak, ezért a kettejük közötti kapocs sokkal erőteljesebb, mint bármelyik másik csillagjeggyel.

Pont ugyanannyira vágynak a szociális eseményekre és az otthon töltött, pihenős hétvégékre, ezért az ő kis világukat akár a nyugalom szigetének is lehet nevezni.

Kos és Oroszlán

Két tűzjegyről van szó, úgyhogy ez már önmagában elég szenvedélyes kapcsolatra enged következtetni.

Noha mindketten elég erőteljes személyiséggel rendelkeznek, hasonló érdeklődési körük, magabiztosságuk és szociális hajlamuk miatt tökéletes párost alkotnak.

A hálószobában nagyon összepasszolnak, a szexuális életük szinte mindig izgalmas, azonban ez a fajta vibrálás életük többi területére is nagyon igaz. Ugyanakkor emiatt a veszekedéseik is rendkívül intenzívek, az ajtócsapkodás szinte minden vitájukat jellemzi, de a nap végén a szeretetük olyannyira erős, hogy mindig mindent meg tudnak oldani. Egy ilyen kapcsolatban nem lehet unatkozni!

Ikrek és Mérleg

Noha elsőre különös párosításnak tűnhet, a két jegy között olyan különleges kapcsolat alakul ki, hogy az mindent képes felülmúlni.

Mindketten nagyon szociális, karizmatikus egyének, akik percek alatt bárkit le tudnak nyűgözni, ezért már az első randin fülig egymásba tudnak szeretni.

Amiben fontos, hogy egyetértsenek, abban szerencsére egy húron pendülnek, minden más téren pedig tökéletesen kiegészítik egymást. Épp annyi szabadságot adnak egymásnak, amennyire szükségük van, így sosem tudnak ráunni a másik társaságára, ezért nem csoda, hogy általában egy ilyen párosításnak házasság a vége!

Vízöntő és Nyilas

Mindkét csillagjegynek nagyon fontos az, hogy megőrizhessék szabadságukat, és ne kelljen feladniuk önmagukat egy kapcsolat kedvéért. Szerencsére erre semmi szükség, mert ez a két jegy hasonló nézetekkel bír!

Mindketten nagyon kíváncsi alkatok, akik szeretnek kísérletezni, ezért annyi biztos, hogy a szexuális életükben egy percig sem unatkoznak.

Szeretik a kalandokat, ezért nem ritka, hogy spontán utazásokra indulnak, és szinte semmit sem terveznek meg előre. Mindeközben pedig mindig megadják egymásnak a tiszteletet, ezért a kapcsolatukban nagyon ritkák a komoly veszekedések. Ha ilyenre mégis sor kerül, azt mindig nyugodt hangnemben beszélik meg.

Halak és Skorpió

A vízjegyek híresek arról, hogy rendkívül érzelmesek, a Halak és a Skorpió kapcsolatában pedig tény és való, hogy ez áll a középpontban.

Azonban szó sincs állandó sírásról és drámai vitákról: amikor ez a két jegy összekapcsolódik, olyan erős kötelék alakul ki közöttük, mint amilyet általában csak a romantikus filmekben látunk. Kíváncsiságuk szinte csillapíthatatlan, folyton többet és többet akarnak megtudni egymásról, hogy ki min ment keresztül életében, és mi jár épp a fejében. A szenvedély náluk az erős érzelmek hatására alakul ki, és ezt a tüzet szinte lehetetlen eloltani!

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást