Ilyen vagy, ha Halak vagy – A Halak jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Ilyen vagy, ha Halak vagy – A Halak jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ilyen vagy, ha Halak vagy – A Halak jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…”-cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Halak vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és fedezd fel a jó tulajdonságaidat!

Fantáziadús

Gazdag fantáziádnak köszönhetően az unalom szó nem szerepel a szótáradban. Nagyfokú kreativitásodat életed bármely területén képes vagy kamatoztatni.

Főnököd csak először lepődött meg azon, hogy a kiadott feladatot a bevált gyakorlattól teljesen eltérő módon oldottad meg. Azóta hozzászokott sajátos értelmezésedhez, és már afelett is szemet huny, ha a végeredmény – egészen „véletlenül” persze – teljesen más, mint amit ő elképzelt, hiszen csodálatos „alkotásokra” vagy képes.

Fantáziád még éjszaka sem pihen: mielőtt elalszol, simán leforgatsz a fejedben egy akciófilmet, vagy éppen egy romantikus vígjátékot – attól függően, hogy milyen a hangulatod. És naná, hogy ezeknek a filmeknek te vagy a főszereplője.

Intuitív

Mostanra már biztosan belenyugodtál, hogy a hátad mögött azt beszélik, őseid csakis boszorkányok lehettek. Sokszor előfordul, hogy megálmodsz, vagy megérzel bizonyos eseményeket, de az sem ritka, hogy pontosan tudod, mi lesz a beszélgetőpartnered következő mondata.

Általában ösztönösen cselekszel (a racionális gondolkodást amúgy sem neked találták ki), mert tudod jól, az ösztöneidben mindig megbízhatsz, sosem hagynak cserben.

A spiritualitás kiemelt szerepet játszik az életedben.

Együttérző

Bárki helyzetébe képes vagy beleérezni magad, sokszor annyira, hogy már szinte teherként éled meg e képesség birtoklását.

Megértő, türelmes, kedves személyiséged miatt sokszor kopogtatnak ajtódon a nehéz helyzetben lévők, mert tudják, nálad biztosan vigaszra lelnek.

Ha valaki bajban van, nem számít, hogy ismerős vagy idegen, kész vagy áldozatokat is hozni annak érdekében, hogy megoldást találj az illető problémáira.

Segítőkész

Mély együttérző képességed hatalmas szívvel párosul, emellett folyamatosan hajt a segíteni akarás.

Teljesen természetesnek veszed azt is, hogy akár egy, a világ másik végén élő bajba jutott személy, vagy segítségre szoruló társadalmi csoport miatt riadóztasd a környezetedet.

Akkor sem utasítod vissza a segítségkérést, ha ez számodra lemondásokkal jár. Saját érdekeidet még egy vadidegen emberével szemben is képes vagy háttérbe szorítani.

Jóindulatú

Igyekszel úgy cselekedni másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled cselekedjenek.

Szerencsés az az ügyfél, aki hozzád kap sorszámot ügyeinek intézéséhez, mert te egészen biztosan a legjobb tudásod és jóakaratod szerint fogod segíteni őt az ügyintézésben.

Főnökként igen nagy népszerűségnek örvendesz alkalmazottaid körében. Arra azonban figyelj, hogy ki ne használják megértő, elnéző, engedékeny és türelmes személyiségedet.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást