A hajszíned elárulja személyiséged

A hajszíned elárulja személyiséged

Címlap / Stílus / Haj / A hajszíned elárulja személyiséged

Gondoltál már arra, hogy a hajszíned tükrözi a személyiséged? A hajszínünk általában kapcsolatban áll a jellemünkkel, most kiderül, hogy mi is jellemez a hajszíned alapján.

Vadító szőke

A szőke nők hamar a figyelem középpontjába kerülnek, éppen ezért nem csoda, ha egy-egy válás vagy szakítás után egy nő a szőke hajszín mellett dönt. A szőkeség egyenlő az érzékiséggel, az erotikával és a kacérsággal, azonban hordoz magában valamiféle kemény hidegséget is.

A munkában egyaránt profitálhatnak, de egyaránt veszthetnek is, hiszen míg a reprezentációkhoz hihetetlen mértékben alkalmas egy szőke nő, addig a komolyabb állásokra egyáltalán nem szeretik őket alkalmazni, hiszen sokan butának tartják őket, pedig nem minden a hajszín. A személyiségét aktivitás és tettrekészség jellemzi, emellett pedig következetes, de egyben barátságos és szórakoztató is. A világosabb színek hűvös és öntudatos személyiségre vallanak.

Misztikus vörös

Mivel a nők csupán 2-5%-a rendelkezik ezzel a hajszínnel, ezért különlegesnek és rejtélyesnek számítanak. Nem hiába választják ezt a színt a szebbik nem tagjai, ha hajfestésre kerül a sor, hiszen azt sugallja, hogy valamiféle misztikum lengi körül őket. Valamiféle kettőség rejlik a vörös nőkben, hiszen egyszerre vonzóak és veszélyesek, hiszen a vörös az ördög színének tartják még a mai napig. A vörösök általában szenvedélyesek, energikusak, de sokszor forrófejűek és öntörvényűek. Bár akaratosak, emellett életrevalóak és tudják, hogy mit akarnak elérni az életben.

A munkahelyükön számos kezdeményező ötlettel állnak elő, ők lelkesítik a csapatot és sokszor akár még kockázatot is vállalnak. Míg a narancsosabb és pirosabb árnyalat az élet élvezetére, a természetességre, az előrelátásra és csintalanságra utal, addig a padlizsános szín birtoklója öntudatos, ügyes és gyors személyiség. A vörös hajú nők szervezetében kevesebb stresszellenes hormon termelődik, ezért sokszor sokkal stresszesebbek és érzékenyebbek.

Hűvös fekete

A fekete hajszín egy kreol bőrszínű nőn érzéki és egzotikus szín, amelynek viselője ennek ellenére sokszor kemény, határozott és megközelíthetetlen személyiség. E tulajdonságai következtében környezete tiszteli és megbecsüli, ad a szavára, hiszen ez a hajszín intelligenciát sugall.

A fehér bőrű nőknél inkább az ártatlanságukat és törékenységüket hangsúlyozza. A munkában megbízható, higgadt és jó döntéshozó. Azonban gondoljuk meg, mielőtt ezt a hajszínt választjuk, ugyanis nem mindenkinek áll jó, gyakran öregít és túl karakteressé teszi az arcot.

Érzéki barna

Felelősségteljes, megbízható és kiegyensúlyozott egyéniség, emellett azonban szelíd is és mély érzésekkel rendelkezik. Barátságos, de nincs állandóan a társaság középpontjában, egyenes, egyszerű, őszinte és természetes jellem. A barna nők álmodozóak és elegánsak egyben, környezetük felé nyugalmat és békét árasztanak.

A barna színhez is kapcsolódik az intelligencia. A barna nők munkájukban precízek, kitartóak és alaposak, a tudásukra mindig lehet számítani. A férfiakat érzékiségük, odaadásuk, nyugalmat árasztó szeretetük és a bennük rejlő mély érzések vonzzák leginkább, nem hiába a barna nőket választják feleségnek.
 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást