Arc / Stílus

Gyorsfeszesítő popsi program

Gyorsfeszesítő popsi program

Egy csodakezeléstől sem várhatod, hogy néhány hét alatt rendbe teszi a popsid kinézetét, de valahol mindig el kell kezdeni. Ha nincs sok pénzed erre a célra, akkor próbálj ki néhány hasznos, otthoni praktikát!

Torna mindenekelőtt

Nem áltatunk senkit, torna, mozgás és megfelelő testsúly nélkül egy popsi sem lesz formás, tenyérbeillő és kerek.

Kipróbálhatod a legdrágább kezeléseket, a bőröd állagán valószínűleg tudnak is javítani, ám nem számottevően.

Sajnos, vagy nem sajnos, de a szép popsi elérésének első lépése a megfelelő kardió edzés, főként guggolásokkal kiegészítve.

Ismerd meg a legjobb popsifaragó tornagyakorlatokat!

Radírozás

Ha a torna megvolt, jöhet a kiegészítő kezelések sora, melyek a kemény edzés után leginkább kényeztetésnek tűnnek. Ilyen a bőr radírozása is, ami több szempontból szükséges és hasznos.

A radírozással eltávolítod az elhalt hámsejteket, így bármilyen készítményt használj is a későbbiekben, az könnyebben és mélyebben tud beszívódni.

A leradírozott bőr után pedig friss hámsejtek maradnak, amik biztosítják, hogy babapopsi-szerű legyen a végeredmény.

Sós fürdő

Radírozás szempontjából az a legjobb, ha nagy szemű tengeri sót vetsz be. Ez egyrészt tökéletesen simává teszi a bőrödet, másrészt pedig segít a méregtelenítésben, hiszen a sós víz éppen ezért gyógyító hatású.

Az a legjobb, ha engedsz a kádba meleg vizet, majd nekiállsz radírozni sóval, és ami a bőrödből belehullik a vízbe, azt még kiegészíted, hogy magasabb koncentrátumú oldatot kapj. 20 percet ülj a fürdőkádban, de csak óvatosan állj fel, ugyanis az ilyen gyógyfürdő hajlamos levinni a vérnyomást.

Ez a módszer segít a feszesítésben, a gödrök eltüntetésében és kiegészíti a méregtelenítés folyamatát is.

Masszírozás

A masszírozás az egyik leghatékonyabb módja, hogy a bőrödet ismét feszesnek és simának láthasd. Természetesen az a legjobb, ha időnként tudsz pénzt szánni egy szakemberre, aki kifejezetten a nyirokmasszázst, és a narancsbőr eltávolítását célozza meg. A procedúra nagyon fájdalmas, de hatékony.

Ha erre nincs lehetőséged, akkor otthon is masszírozhatod magadat, de ne finomkodj, a gyengédségnek itt nincs helye. Mindig térdtől felfelé, körkörös mozdulatokkal haladj, és vess be egy kefét, egy luffa szivacsot, vagy egy erre a célra kifejlesztett masszírozó korongot.

Fóliázás

Már magát a masszírozást is jó, ha kiegészíted különböző hatékony olajokkal, de ezek ugyancsak tökéletes alapnak bizonyulnak az otthoni testtekercselés során. Az egyik leghatékonyabb feszesítő olaj, amit erre a célra bevethetsz, a paprikaolaj.

Alaposan masszírozd bele a bőrödbe, majd tekerd körbe magadat fóliával. Húzz fel egy feszes nadrágot, és hagyd, hogy a termék dolgozzon. Közben tornázhatsz, főzhetsz, takaríthatsz, de akár pihenhetsz is. A hatás nem marad el!

És a krémek?

A narancsbőr ellen még nem fejlesztettek ki olyan terméket, ami maradéktalanul hatékony. Sok krémmel aktuálisan látványos eredményt érhetsz el, de többnyire csak addig tart a feszesítő hatásuk, amíg naponta használod őket. (Az elszántaknak ez nyilván nem probléma, de azért ezt a megoldást nem mondhatjuk túl olcsó mulatságnak.)

Tehát ha a sokadik krém után sem találod azt, ami számodra igazán megfelelő lenne, akkor inkább próbálj ki más módszereket is, ne ragadj meg egyfajta technikánál. És ne feledd, nem feltétlenül a legdrágább a legjobb!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást