Allergiára jó a borostyán! 10 betegség gyógyító kristályai

Allergiára jó a borostyán! 10 betegség gyógyító kristályai

Címlap / Életmód / Ezotéria / Allergiára jó a borostyán! 10 betegség gyógyító kristályai

Allergia

Az allergia számtalan okból kialakulhat szervezetünkben. Ha az allergia a stressz, a feszültség következménye, akkor arra jó hatású lehet az akvamarin, mivel érzelmileg, lelkileg sokat segít a kiegyensúlyozottság megőrzésében.

A bőr- és a nyálkahártya irritációja miatt kialakuló allergiák esetében a borostyán a javasolt, míg a szervezetben felhalmozódott méreganyagok okozta allergia esetén az achát kristály lehet a leghatásosabb.

A homokbarna, sávos jáspis pedig univerzális kristálynak számít, mivel az allergiák összes típusa esetén segítheti testünket és lelkünket egyaránt.

Alvászavarok

Alvászavarokat kiválthat a rendszertelen életvitel, a szervezetünkben kialakuló gyulladások, a túlhajszoltság és a stressz is. Az achát nagy segítségünk lehet, ha ilyen problémákkal küzdünk, mivel segít ellazulni és nyugodtabb, békésebb álmot biztosíthat. Tegyük a párnánk alá és néhány napon belül már tapasztalhatjuk a hatást.

Az ametiszt segít, hogy álmunkban ténylegesen helyre tehessük a napi eseményeket, és könnyebben dolgozzuk fel a felgyülemlett problémákat.

Az aventurin segít elaludni, a krizopráz pedig távol tartja a rémálmokat, amelyek lehetetlenné teszik a nyugtató alvást.

Bélpanaszok

A bélrendszer betegségei nem csak egészségünket, de közérzetünket és hosszú távon önbizalmunkat is tönkretehetik. Felfúvódás és hasmenés esetén tegyünk egy próbát az acháttal.

Az ametiszt szintén hatásos lehet felfúvódás, hasi görcsök esetén, valamint pozitív hatással rendelkezik a viszkető végbélnyílás kezelésében is.

Gyulladásokra, émelygésre leginkább a borostyán javasolt, amelyet a legjobb a zsebünkben hordani, hogy minél hosszabb ideig legyen közel a problémás testrészhez. Vérzés esetén a hematit kővel érdemes próbálkoznunk.

Bőrproblémák

A bőr elváltozásai, betegségei mögött számtalan ok állhat. Ez lehetnek belső probléma, mint például a szervezeten belüli gyulladás, de bőrünk a környezeti hatásokra, a szennyezett levegőre vagy akár a túl erőteljesen végzett tisztításra is reagálhat betegségek, bőrelváltozások formájában.

A legfontosabb módszer ilyenkor mindig a szervezet megtisztítása, amelyben nagy segítség lehet az ametiszt. Fontos, hogy a tisztítás jegyében a követ se fogjuk meg piszkos, vagy vegyszeres, sőt szappanos kézzel sem, mivel így akadályozhatjuk a pozitív eredményt. 

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást