Gyakran megtörténik! Szakítás az ünnepek előtt: hogyan vészeld át?

Gyakran megtörténik! Szakítás az ünnepek előtt: hogyan vészeld át?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Gyakran megtörténik! Szakítás az ünnepek előtt: hogyan vészeld át?

Az ünnepek közeledtével felerősödnek az érzelmek, és bizony előfordul, hogy az átértékelődés szakításhoz vezet. Mit csinálj, ha épp te vagy az, aki ebbe a helyzetbe került? Segítünk!

Töltődj a családodból

Ha maradt még szabadságod, akkor pakolj egyel nagyobb bőröndbe, és idén tölts több időt a családoddal.

Előfordulhat, hogy az ünnepi készülődés közben majd többször elérzékenyülsz, de hidd el, sokkal jobb, hogy ilyen intenzíven megéled, mintha a hétköznapi rohanásban kellene túllépned rajta.

A családod körében önmagad lehetsz, ezért próbálj minél több időt velük tölteni, hogy visszanyerd boldog, gyermeki énedet.

Találj új hobbit

Egyik szakítás sem egyszerű, de egy magányosabb nyári estén könnyebb kimozdulni, mint a téli kuckózós hangulatban. Nem is kell magadra erőltetned a bulikat, és szembe úszni az árral, viszont segíthet, ha megtervezed az estéidet.

Ha nem vágysz közösségi programokra, akkor otthon is lefoglalhatod magad. Például idén ajándékozd meg a szeretteidet kézzel készített meglepetésekkel.

Ezek elkészítése sok idő, és az alapanyagok beszerzéséért is több helyre kell majd elmenned.

A DIY tevékenységek, legyen szó festésről, varrásról vagy akár barkácsolásról, segítenek kiszakadni a hétköznapokból, és a jelenre koncentrálni.

Utazz el

Ebben az időszakban nagyon fontos, hogy olyan emberek vegyenek körül, akikkel jól érzed magad, és akikből töltődhetsz.

Az évszaktól függetlenül, jó ötlet lehet egy közös utazás, hogy új élményeket szerezz anélkül, hogy az exed veled lenne, ezzel is megerősítve, hogy nélküle is képes vagy a boldogságra.

Ez nem menekülés, hanem a pozitív megélések halmozása, hogy egyensúlyozza a negatív tapasztalatokat.

Ajándékozd meg magad

A legtöbben karácsony előtt már csak a szeretteiknek vásárolnak, de idén törd meg ezt a szokást, és lepd meg magad valami olyannal, amire már régóta vágytál!

Ezután tegyél rendet a szekrényedben! Ezt vedd úgy, mint egy szimbolikus rendrakást az életedben, és még örömet is okozhatsz vele másoknak.

Amit már nem hordasz, vagy olyan emlék köt hozzá, amiért nem szívesen vennéd fel, azt ajándékozd el valamilyen szervezetnek, akik karácsony előtt kifejezetten örülnek minden adománynak.

Csináld többet azt, amit szeretsz!

A párkapcsolatban biztosan te is kötöttél jó néhány kompromisszumot, és olykor lemondtál a számodra kedves időtöltésekről. Most egy időre ennek a korszaknak vége!

Adj teret a szárnyaidnak, csináld azt, amit szeretsz, amiben a legtöbb örömöd leled. Lehet közben felfedezel új hobbikat, és ezáltal még közelebb kerülsz önmagadhoz.

Észre sem veszed, és elindul az önfelfedezés időszaka, és mire túl leszel az éven, kitisztul, hogy mi tenne téged igazán boldoggá.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást