Mit gondolnak igazából a férfiak a rövid hajú nőkről? Megkérdeztük őket!

Mit gondolnak igazából a férfiak a rövid hajú nőkről? Megkérdeztük őket!

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Mit gondolnak igazából a férfiak a rövid hajú nőkről? Megkérdeztük őket!

Te is gondolkodtál már azon, hogy levágasd a hajad rövidebbre? Esetleg elbizonytalanított, hogy a férfiak biztosan csak a hosszú hajat kedvelik, és ezzel túl fiússá válna? Mi most megkérdeztük őket, mi a véleményük a pixie-ről és a többi rövidebb fazonról, ők pedig őszintén elárulták a véleményüket. Akad néhány meglepő válasz is!

Az összkép egy része

Szerintem van, akinek kifejezetten jól áll a rövid haj, és sokkal vagányabb kisugárzást ad neki. Nem mindenkinek, ez szerintem arckarakter és stílusfüggő is. De nálam ez nem lenne kizáró ok például egy ismerkedés során. Rengeteg más dolog számít ilyenkor, a haj csak egy része az összképnek.

– Gábor, 29

 

Anyukássá válhat

Ha olyan a lány arcszerkezete, akkor tud jól állni neki a rövid haj, bár én a hosszabb hajat szeretem. Ami nagyjából vállig érő. Sokszor látom, hogy a nők az első gyerekük születése előtt levágják a hajukat rövidre. Igaz, gondolom praktikus viselet, kevesebbet kell vele szöszölni, de sokan elvesztik miatta a nőiességüket, és anyukás lesz a frizurájuk. A fül alá érő hossz még szexi, de ami már annál is rövidebb, ott azt érzem, hogy nincs meg már az a lányos bájosság, amit egy hosszú haj ad.

– Ricsi, 35

 

A szép arc számít

Nekem mindig az számított, hogy egy nőnek milyenek az arcvonásai. Ha valakinek szép az arca, szerintem majdnem mindegy, hogy milyen a haja; rövid vagy hosszú, göndör vagy egyenes… Én sosem a frizura hossza alapján választottam, hiszen volt már rövid hajú barátnőm is, aki időnként zselézte a haját, meg olyan is, akinek derékig ért a haja. Aki csakis a hajhossz alapján választ, az egyértelműen csak a külsőségekre megy.

– Peti, 41

 

Aki bátor és magabiztos

Én kifejezetten szeretem a rövidebb hajú nőket.  Van bennük némi lezserség, és nem erőlködnek azon, hogy dögösek legyenek. Természetesen megy nekik, és ha valakiben ez a kisugárzás megvan, rövidebb hajjal még szexibb lehet, mint hosszúval. Arról nem is beszélve, hogy leginkább azok merik bevállalni a rövid hajat, akik elég bátrak és magabiztosak hozzá, az pedig már önmagában is vonzó.

– Bence, 24

 

Személyiségfüggő is

Amikor megismertem a barátnőmet, rövid haja volt. Kórházban dolgozik, és azt mondta, hogy így sokkal egyszerűbb a munka is, nem lóg a szemébe a haj, ráadásul amúgy is kevés szabadideje van, és azt nem szerette a hajmosással elpazarolni. Aztán úgy egy év után megkérdezte, hogy nekem a rövid vagy inkább a hosszú haj tetszik-e jobban. Elmondtam, hogy én személy szerint a hosszút jobban szeretem, de sosem akarnám megváltoztatni. Ezért kötöttünk egy egyezséget: ő elkezdte megnöveszteni a haját, cserébe én rövidebbre nyírtam a szakállam, és mindketten jól jártunk. Azt gondolom, a férfiak többsége a hosszú hajra szavazna egyébként, de a személyiségtől is függ, hogy kinek melyik áll jobban.

– Lali, 45

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást