Frizura tippek vállig érő hajra

Frizura tippek vállig érő hajra

Címlap / Stílus / Haj / Frizura tippek vállig érő hajra

A trendi félhosszú frizurák egy ideig divatosak és általában egy híresség viseli őket először.

Rengeteg trend jön és megy ki divatból, azonban a vállig érő haj nagyon sokoldalú és többféle stílusú frizura kreálható belőle.

Lehet borzos, zilált, bretonos és ez csak egy pár a számtalan kecsegtető ötlet közül. Vegyük például Jennifer Aniston vállig érő frizuráját, melyet a Jóbarátok című szituációs komédiában viselt Rachel Green-ként. Félhosszú hajviselete annyira népszerű volt, hogy rengeteg nő azzal a kéréssel kereste fel fodrászát, hogy ő is ilyen sikkes frizurát szeretne. Jelenleg nagyon divatos a vállig érő frizura, széles frufruval és finoman befelé szárított fürtökkel. Ezt a hajviseletet a sztárok is szívesen hordják, közöttük Nicole Richie is.

Azok a nők, akik egy trendi félhosszú frizurát szeretnének, először vegyék figyelembe, hogy ez a stílus illik-e az arcformájukhoz, stílusukhoz és életkorukhoz. Először figyeld meg az arcformád, hogy rájöjj a kiválasztott hajviselet mennyire nyitja meg arcod, kell-e hozzá bretont is vágatnod? A legtöbb vállig érő frizura alapja a frufru, mely még ragyogóbb megjelenést kölcsönöz. A haj hordható göndör fürtök formájában, egyenesen vagy lépcsőzetesen. Néhány félhosszú hajviselet jobban illik az idősebb nőkhöz, néhány pedig a fiatalabbakhoz, de sajnos csak nagyon kevés van mely olyan sokoldalú lenne, hogy minden korosztálynak és az egyéni stílusoknak is megfeleljen.

Sima félhosszú hajviselet

A félhosszú frizurák előnye, hogy számos hajformázási trükköt bevethetünk rajtuk, de néha a legegyszerűbbek a legszebbek is. Nézd csak meg Rachel Stevens haját! Ez az egyszerű vágás Rachel válláig ér és természetességében ékesíti őt. Haja sima, picit oldalasan elválasztva, néhány szál pedig az arc környékét díszíti. Ez a frizura egyszerű, de nagyon sok arcformához illik, és nagyon elragadó.

Nagyon könnyű megformázni, nem is kell hozzá más, mint egy kis hajzselé és egy hajkefe: fésülés és a rakoncátlan szálak karbantartása. Egy hajvasalóval és kevés hajformázóval extra fényt és sima tartást biztosíthatsz ennek a hajviseletnek.

 Trendi vállig érő frizura 

Ez a hajviselet még mindig nagyon divatos és elbűvölően mutat bármilyen arcformán köszönhetően az oldalra fésült frufrunak és az archoz való közelségének. Kaley Cuoco-n ragyogóan mutat ez a vállig érő frizura, mely összekombinálja a lépcsőzetes rétegeket és a haj természetes ívét. A széles breton lágy hatást kelt és egy kerek hajkefe és kevés hajzselé segítségével könnyen kezelhető.

Egy hajvasalóval vagy hajkefével a hajfürtöket könnyedén lehet formázni, úgy, hogy az arc irányába befelé álljon. Ez a hajviselet igazán formás, ideális a félhosszú hajú nők számára, hiszen a frufru és maga az egész frizura többféleképpen hordható. Számos stílus illik ehhez a frizurához, legyen szó sima vagy göndör hajviseletről, így könnyedén lehet válogatni az elragadóbbnál elragadóbb formák között.

Tépett, félhosszú hajviselet

A közepes hosszúságú haj nagyon sok stílushoz illik, például az ilyen tépett, borzos stílushoz. Ez a frizura megtestesíti a legtöbb félhosszú hajviselet „összetevőit”, és mivel nem túl rövid és nem túl hosszú rengetegféleképpen lehet formázni. A haj elülső része, beleértve a frufrut is fiatalos hatást kelt. A hajat a választék mindkét oldaláról az arc felé formázzuk, így kiemelve az állkapocs vonalát és az orcákat, persze ezt sok nő nem kedveli. Ennek ellenére ez a frizura mesés kinézetet biztosít és kiemel a szürke hétköznapokból.

Vállig érő, sima frizura

A sima hajviselet nagyon közkedvelt a félhosszú hajjal rendelkező nők körében és időnként a legdivatosabb frizurává válik. A képen, Rachel McAdams választott egy hasonló hajviseletet. Frizurája nagyon közel illeszkedik arcához. A lépcsőzetes vágás tökéletesen illik Rachel sötét, csillogó hajához, mely az arcvonalát követve, gyengéden omlik vállára. A vastag breton szinte teljesen eltakarja homlokát és kiemeli szemeit, orcáját, orrát és ajkait.

Ez a frizura nem túl feltűnő, kirívó, ezért remek választás, ha szeretnéd kiemelni arcod vonásait. Ha egy egyszerű hajviseletet szeretnél, ez a frizura egyéni, vonzó megjelenést kölcsönöz számodra. Szerencsére ez egy könnyen kezelhető hajviselet, egy kerek hajkefe, esetleg hajvasaló segít neked elkészíteni ezt a frizurát. A félhosszú haj kisimítása és egy ilyen breton választása pompás hajviselet lehet, melyet nagyon sok nő imádni fog.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást