Frizura ötletek szőke hajúaknak

Frizura ötletek szőke hajúaknak

Címlap / Stílus / Haj / Frizura ötletek szőke hajúaknak

Hosszú, rövid, göndör vagy egyenes? A szőke haj mindig vonzza a tekinteteket. A meleggel együtt mi is szívesen kiszőkülnénk, lássunk pár klassz szőke frizurát!

Copf mindenkinek

Ha hosszú a hajad, kipróbálhatsz minden copftípust, rengeteg lehetőséget rejt a legegyszerűbb lófarok is – kötheted különböző magasságokban, göndörítheted vagy egyenesítheted a hajvégeket, kötheted lazán vagy szorosan, minden alkalomtól és stílusodtól függ.

Rövid vadóc frizura

A rövid hajjal igenis van mit kezdeni! Ennek a szőke hajszínnek például mélységei vannak, köszönhetően a világosabb és sötétebb tincseknek.

Asszimetrikus félhosszú

Ha te is az a modern lány vagy, aki nem szereti a sablonokat, ideális választás számodra ez a félhosszú aszimetrikus bob.

Vállig érő

Kifinomult, a frufruval pedig egyenesen titokzatos félhosszú szőke frizura.

Félig felkötött

A félig kiengedett frizura mindig jó választás, hajszíntől függetlenül, mert látni engedi az arcot, a gyönyörű haj mégis szabadon lehet teljes hosszúságában.

Fiús

2011-ben a fiús frizurák valósággal hódítanak és nem alaptalanul. Egyes fejformákhoz sokkal jobban illenek, mint a hosszú haj.

Fonott korona

Egy másik 2011-es frizura trendről van szó. A fonott tincsek közé színes szalagot is fonhatunk, majd az egészet egy sikkes oldal-kontyban fejezzük be.

Természetes

A szőke haj önmagáért beszél, jól mutat teljes természetességében kiengedve. Hogy mégis kezeltnek tűnjön a haj, készíts oldalválasztékot, szárítsd egy henger hajkefével, a hajvégeket pedig göndörítsd kifele vagy befele.

Letisztult bob

A bobfrizurák rengeteg változatát láttuk már. Ha egy kényelmes és egyben szexi hajviseletet szeretnél, az a kedves félhosszú hajforma jó választás.

Punk

Idén nagyon divatosak a punk frizurák, lényegében a fejtetőn borzolt és az alsóbb rétegekben jelentősen rövidebb hajvágásról van szó.

A díva-szőke

A göndörödő szőke fürtöknél nincs tündéribb. Egy különleges alkalmi frizuráért érdemes a szőke hajat begöndöríteni.

Szenzációs konty

Ha igazán hosszú hajad van, különleges alkalmakra próbáld ki ezt a ragyogó kontyot, csodálatosan mutat például selyemruhával.

Egzotikus szőke frizura

A hullámos szőke hajadba elég egy virágdíszt tenned, és máris tengerparti stílust teremtesz.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást