Stílus / Test

5+1 frissítő nyári körömtrend – a körömszakértő munkáival!

Elérkezett a nyár, így idejét láttuk újra felkérni egy szakértőt, hogy megvizsgálhassuk, mely körömtrendek fognak hódítani 2018 nyarán! Timár Julcsi neve már ismerős lehet számotokra, hiszen korábbi körömtrendes cikkünkben is adott már útmutatást számunkra. A tehetséges lány fiatal kora ellenére a legjobb szakemberek közé tartozik, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy számtalan híresség fordul meg nála! Fogadjátok hát sok szeretettel a Julcsi által összeállított válogatásunkat!

Ananász mánia

A tavalyi nagy kedvenc, a dinnye után, idén a nyár egyik ikonikus mintája, az ananász lesz az egyik legmeghatározóbb trend, ami pár éve a lakberendezési dekorációban hódított teret magának, idén pedig a körmökön.

Számtalan formában megjelenik, hol csak az ananász jellegzetes alakjában – mint a csatolt képen is –, hol pedig teljesen valósághűen ábrázolva.

Számtalan technikával megvalósítható, a matricáktól kezdve, a körömdíszeken és a festési technikákon át, egészen a domború lenyomatig.

A neon őrület

A neon színek sokakat megosztanak, de az tagadhatatlan, hogy helyük van a nyári trendek között.

Sőt, mi több, idén kifejezetten divatosnak számítanak, nem csak a körmök terén, hiszen javában tombol a retro láz, akár ruhákról, akár kiegészítőkről beszélünk.

Így a neon színre festett körmök tökéletes kiegészítők lehetnek, nem csak különlegesebb eseményekkor, mint egy fesztivál, hanem akár a hétköznapok alkalmával is.

A neon színek már önmagukban is elég markánsak és feltűnőek, azonban bizonyos mintákkal is remekül működnek.

Trópusi szerelem

Pálmafák, flamingók, orchidea és minden, ami a trópusokra jellemző.

Hiszen mi más is jelképezhetné jobban a nyarat, mint a perzselő éghajlat, ahol egész évben tombol a nyár!?

A pálmalevelek, és naplementében megjelenő komplett pálmafák egyaránt nagy kedvencnek számítanak 2018-ban, színátmenetes és egyszínű háttérrel egyaránt.

A púderrózsaszín alap és a zöld minták különösen divatosnak számítanak, amit egy kis aranyló csillogással tehetünk még egyedibbé.

Az örök klasszikus fehér

A fehér szín szinte minden évszakban felbukkan, hiszen ez az egyetlen klasszikus, ami tényleg bármilyen témába behúzható.

Nyáron sokan esküsznek a fehér színekre, hiszen a világos öltözet segít, hogy kevésbé süljünk meg a napon, mindamellett pedig roppant elegáns és csinos megjelenést tud kölcsönözni számunkra.

Ha mindez mellé még a lebarnult bőrünk is társul, kész a tökéletes mediterrán look.

A fehér körömtrend emellett még az esküvői vonalon is örök klasszikusnak számít, akár letisztult-, francia- vagy díszes típusról beszélünk.

Ha nyár, akkor tenger

Természetesen a tenger és a tengerpart is klasszikus nyári témának számítanak.

A tengeri élővilág, a különböző halak, növények, korallok sokak kedvencei, ahogyan a tengerparti naplemente ábrázolása is gyakran felbukkannak. A homok és a tenger találkozása is közkedvelt tematika, amit színátmenettel érnek el.

Idén a legkedveltebb motívumok közé a tengeri csillag, a csikóhal, a horgony, kagyló és sellő tartozik.

A kagyló minta elkészíthető akár 2D technika segítségével is, ami még egyedülállóbbá varázsolja a look-ot.

+1: Az újhullámos kedvenc: transzferfólia

A transzferfólia természetesen nem egy újkeletű találmány, azonban hazánkban most ért a csúcspontjára.

Kiválóan kombinálható a legtöbb említett tematikával, és szinte bármilyen színben fellelhető, így teljesen egyedivé téve az összhatást.

Natúr színekkel és mintákkal is ideális párost alkothat.

Ezzel a módszerrel igazán ragyogóvá varázsolhatjuk körmeinket.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást