Arc / Stílus

Fitos vagy görbe? Ezt árulja el a személyiségedről az orrod formája

Fitos vagy görbe? Ezt árulja el a személyiségedről az orrod formája

Tény, hogy beszélgetéssel és együtt töltött idővel ismerhetjük meg a legjobban a másikat, ám gyakran már a külső jegyek is árulkodhatnak az emberek személyiségéről. Kíváncsi vagy arra, hogy például az orr formája milyen személyiségre utalhat? Olvasd el cikkünket és kiderül!

Görög orr

A görög orr nagyon egyenes, hosszúkás és lapos, a vége hegyes, az orrlyukak pedig szűkek. Úgy lehet a legjobban megkülönböztetni a többitől, hogy a homlok és az orr között gyakorlatilag nincs nagyobb mélyedés.

Ha neked is ilyen orrod van, akkor gyakorlatias természet jellemez. Éles az észjárásod, remek ötleteid vannak és igen határozott vagy az élet minden területén.

Sziklaszilárd elveid vannak, nem hagyod magad befolyásolni. Sokszor azonban túl félénk vagy, nem szereted a nagyobb társaságokat és gyakran okoz gondot, hogy jól kifejezd az érzéseidet.

A „csőr” orr

A csőr orr keskeny és behajlott, íves, ezért is nevezik így, mert kissé hasonlít a madarak csőrére. Ha neked is ilyen van, akkor igazán idealista alkat és karizmatikus egyéniség vagy.

Mindig tudod, mit akarsz és határozott céljaid, alaposan kidolgozott terveid vannak. Nem félsz áldozatokat hozni, mindent megteszel a siker érdekében.

Igazi profi vagy, kreativitás jellemez és folyton képzed magad, hogy te légy a legjobb. Nagyon meggyőző tudsz lenni és jól bánsz a szavakkal is.

Fitos orr

A fitos orr viszonylag kicsi, íves és a vége kissé felfelé hajlik. Ha a tiéd is ilyen, akkor igazán vidám természet vagy.

Mindig sugárzol, mosolyoddal pedig könnyen magadhoz vonzol másokat. Kedves és optimista személyiségednek köszönhetően sokan kedvelnek, viszonylag nagy a baráti társaságod is.

Kötelességednek érzed, hogy gondoskodj szeretteidről, akik mindenben számíthatnak rád. Spontaneitás jellemez, nem szeretsz görcsölni, nem hezitálsz és könnyen hozol döntéseket. Intelligens vagy és mindig tudod, mit akarsz.

Homorú orr

A homorú orrot sokan a legtökéletesebb orrformának tartják. A közepén van egy kis kiemelkedés, a vége pedig egy picit felfelé néz.

Ha te is egy ilyen orr boldog tulajdonosa vagy, akkor igazán kedves és jószívű vagy. Mindig ott vagy, ha a másiknak szüksége van rád.

A barátaid gyakran bízzák rád legféltettebb titkaikat is, hiszen tudják, benned megbízhatnak. Emellett azonban túlságosan is érzékeny és törékeny vagy, vannak nehéz időszakok az életedben, amikor neked is szükséged van mások támogatására.

 

Görbe orr

A görbe orr kissé szabálytalan formájú, középen valamelyest kiemelkedő. Ha a Te orrod is ilyen, többnyire vidám természet vagy és élvezed az életet.

Mindig tudod, mit akarsz, megdolgozol érte és így rendre el is éred azt. A realitás talaján maradsz, reálisan és logikusan gondolkodsz, nincsenek légből kapott terveid.

Megbízható vagy, lehet rád számítani. Igazán jó barát és partner vagy.

Núbiai orr

Az úgynevezett núbiai orr lapos, alul megvastagodó, kiszélesedő, ezáltal az orrlyukak is viszonylag nagyok, szélesek. Ha neked is ilyen formájú orrod van, akkor kíváncsi és nyüzsgő természeted van.

A problémákat rendre kiválóan oldod meg, ezért sokan kérnek tőled segítséget. Pozitív gondolkodásmód jellemez, többnyire optimista vagy és igen nyitott, szívesen ismersz meg új embereket.

Őszinte ember vagy és nagyon becsületes.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást