Kikapcsolódás / Szórakozás

A Reszkessetek betörőkön túl: 5 kötelező, szórakoztató film az ünnepekre

A Reszkessetek betörőkön túl: 5 kötelező, szórakoztató film az ünnepekre

Karácsonykor együtt a család, ilyenkor esténként van idő összebújva filmet nézni, akár az egész családdal, akár a pároddal. A televízió minden évben nagyjából ugyanazokat a filmeket vonultatja fel, szinte nincs is olyan év, hogy ne adnák le a Reszkessetek betörőket. Ha idén valami másra vágysz, akkor az alábbi filmekből érdemes csemegézned.

1. Holiday

Iris és Amanda bár a világ két pontján élnek, a problémájuk ugyanaz, mind a kettőjüknek szerelmi bánata van. Iris Londonban él és viszont folytat a kollégájával, aki bejelenti, hogy mást vesz el. Amanda pedig egy szakmájában sikeres, munkamániás, aki Los Angelesben él és megcsalta a pasija.

Érzik, hogy valaminek történnie kell, különben hamarosan megőrülnek. Így talál egymásra a két összetört szív az interneten, és elhatározzák, hogy lakást cserélnek egy időre, hogy távol tartsák magukat a szemét férfiaktól. A terv azonban hamar kudarcba fullad és a pasi-mentes vakáció nem éppen a tervek szerint alakul.

2. Túlélni a karácsonyt

Drew Latham egy ambiciózus milliomos figura, aki úgy dönt, hogy nem szeretné egyedül tölteni a karácsonyt és felkerekedik, hogy az ünnepek alkalmával megnézze mi lett hőn szeretett családi házukkal, ahol Drew a boldog és gondtalan gyermekéveit töltötte.

A házhoz érve megdöbbenve tapasztalja, hogy ott már egy új család lakik, akik elég furcsa szemmel néznek a betolakodóra. Drew pénzt ajánl fel a családnak, hogy velük tölthesse a karácsonyt, és megkéri őket, hogy játsszák el a szerető család szerepét. Ez persze nem kevés kalamajkát szül majd és vicces szituációkat. A filmben egyébként a Reszkessetek betörőkből ismert Catherine O’Hara alakítja az anyuka szerepét.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást